My Future Business Partners

Monday, April 25, 2011

Ratuku~

Cer.. fikir~ cer.. fikir~ apakah hadiah terbayek untuk dihadiahkan pada orang yang tersayang bersempena HARI IBU nanti~
IBU~ IBU~ engkaulah RATU hatiku ;p~ *lalalala~*
1. Kenapa lew berkali-kali kena tukar baju sebab tak mau nampak perut yg BUNCIT ni siap menggelebeh lagik~ silap-silap akan disangka mengandung lak~ chantekkah?
2. Kenapala STRECTH MARK ni tak nak hilang~ argh~ anak dah besar namun strecth mark masih lagik terletak elok jew~ chantekkah?

3. Selalu MIGRAINE dan SAKIT KEPALA~ amat tidak selesa ok~ chantekkah?

4. Setiap bulan mesti kena carik MC sebab PERIOD PAIN ~ masalah-masalah~ chantekkah?

5. Tidak selesa memandu kenderaan tak kisahlah jarak dekat mahupun jarak jauh~ gara-gara SAKIT BELAKANG~ lelaki ke perempuan ke~ sakit belakang tetap sakit~ argh~ chantekkah?

 

OLEH YANG DEMIKIAN, MASIH MENUNGGU LAGI~ BERTINDAK SEKARANG! DAPATKAN PREMIUM BEAUTIFUL ANDA HARI INI dan ANDA AKAN NAMPAK HASILNYA DALAM SEBULAN*
019-5735039

Sunday, April 24, 2011

Hmm~ Aku Nak Body Yang Solid Time Ghaya Nih~

Camna nak dapatkan BENTUK BADAN yang SOLID/ MANTAP bersempena Hari Ghaya yang bakal menjelang kelak~ ahaks~ puasa pun belum, dah nak ghaya ;p~ *hik~ hik~ hik* kita kena wat persediaan awal k~

Jom kita semak dulu bentuk badan kita~

Adakah bentuk badan kita begini~


mana satu bentuk badan idaman anda?

pilih ooo pilih~

dah tahu dah kategori badan anda~ jom semak apa yang boleh kita lakukan untuk mendapatkan body yang curvy ;p~

Mendahului senarai, semestinya anda perlukan~


Premium Beautiful semestinya pilihan utama ;p~


disamping itu, diet yang sihat akan membantu anda gak~


Erk~ makan makanan yang sihat~

tidak dilupakan, senaman baguih untuk kesihatan~


Senaman baik untuk kesihatan ;p~
masih berfikir lagik~ cer.. fikir.. cer.. fikir ;p~ jangan fikir lama2 k~ bertindak sekarang!

abayahitam@gmail.com / 019-5735039

Friday, April 22, 2011

Aik~ X Mo~ X Mo~

Luahan Seorang Pencinta Wanita~ ahaks

Oopss~ X mo~ X mo~

Dorang ni mase kita mule-mule usha,,wajib dalam ati duk beriye gebang yang kononnye pompuan ni komfem baek,,komfem muslimah,,komfem bole jaga kite bla bla bla..and then bile da kenal,,tiap-tiap pagi pas suboh komfem ada masuk kol takpun masuk mesej..

’’oh abang ku yang kacak teruna berdada bidang berbontot lapang,,silalah bangun wahai abang sayang..’’

Kita pun beriye la reply seketul-seketul mesej dia tu sampai elok tak tido pas suboh..kul 9 direct gi kelas..and then,,yang pompuan ni wajib slalu anta mesej yang bunge-bunge tu..alaa,,mesej yang puitis tu la..kita lak bile bace,,komfem jadik beruk..siang malam pagi petang duk gayut,,mesej..mesej tu pun kalau kredit da ciput..
Then,,bila time keluar dating,,yang pompuan kalau kite tanye nak apa cakap je..kita belikan..sumpah aku cakap takde apa yang dia nak..semua yang kita tanye,,semua dia ada..kalau takde,,dia cakap tak minat..dalam ati kita,,gile sweet dow awek aku ni,,langsung tak pandang duet aku..kan bagus kalau semua pompuan camni..then bila kite bawak dorang gi majlis kenduri family,,dia komfem tolong kat dapur..kurang-kurang pun duk sambut tetamu..

Gile la,,bapak rajin awek aku ni..da la cun..naseb baek la aku dapat dia cepat,,kalau tak,,komfem kene kebas da..gitu la citernye pompuan bile tengah single-single ni..mase single,,body pun kemain masyuk agi..lekuk sane,,lekuk sini..bole meletup bijik mata tengok..

POMPUAN YANG DA KAWEN (TAK KIRE LA DA BERANAK KE BELOM)

Tup tap tup tap,,korang kawen la dengan awek korang tadi tu..jodoh tu ada..3 bulan pertama komfem dia still same cam dulu..tapi bile da masuk je bulan ke-4..korang tengok la sendiri..kalau dulu tiap-tiap pas suboh dia wajib kol mesej bagai,,sekarang ni bile pas suboh je,,

‘’abang ni tak sah ke kalau pas suboh tak tido..cubela bawak berjogging ke,,buat sarapan ke,,kemas katil ke,,,bla bla bla..sampai petang..’’

Mungkin mule-mule kita ok la dengan dia membebel ni..dalam ati duk cakap,,besela pompuan..nak wat camne..mase bercinte dulu beriye cakap yang dia ni pandai masak tu,,masak ni..a’ah..memang betol ko pandai masak..tapi masaknye cume 3 bulan pertama..pastu ko masak gak,,masak nasik..lauk aku yang buat..kononnye dia penat kemas uma la,,kemas jamban la,,tadi mangkuk jamban tersumbat sooo dia kene korek sendiri dengan tangan la..ada je alas an dia..da tu,,kita ni keje dari pagi sampai petang,,kene bebel dengan bos,,jalan jem..tak penat??

Kalau dulu kemain bile kenduri,,wajib dia tolong..takpela busuk masam pun,,janji keluarga suke..tapi bile da kawen,,ko tolong habehkan lauk je..da setel bedal kat uma orang,,ko siap bawak polistrene agi untuk tapau buat stok 3 ari 3 malam..haram betul..bila kita cakap jangan amek banyak-banyak,,muke kite lak kene tepis..ceh..memang tak makan saman betul bini aku ni..

Sekarang ni korang yang da kawen,,kene amalkan pantang..pada orang laki r kan..pantang BERTANYE..jangan la korang time tengah-tengah sengkek,,bole lak nak tunjuk stylo,,duk tanye bini nak apa mase jalan kat mall..memang masak lemak la korang..kang elok dia mintak berlian 5 ketol,,henbeg LV,,cerut Davidoff KLCC..dulu mase belom kawen semua tak nak..bila da kawen dia berubah sket..semua taknak jadik semua mengidam nak..

Ehem-ehem..

dah-dah..kang ada gak kene piat telinge aku ni nanti..bahaye cakap banyak-banyak..haha..korang orang pompuan yang bace ni,,jangan lak duk makan ati sampai nak lene malam pun duk ingat sebijik-sebijik aku tulis gini..naye aku nanti kene tanggung..aku bukan apa,,aku syok bace tentang 1 story kat blog ni yang duk fire laki yang da kawen..kononnye mase belum semua nak manis-manis..

Alaa,,bese r tu..memang lumrah alam..semua orang akan berubah pas kawen,,tak sikit banyak..tu je..korang pangkah r cane pun,,memang aka nada..LUMRAH..cume kita kene la bertolak ansur dengan bini/laki tu..relationship does need people to give and take simultaneously..

p/s-kalau korang ada yang duk usha bini tu makin lame makin membulat,,senang je carenye..takyah nak nasihat-nasihat bagai kat dia..sebelum balek keje,,korang makan dulu..sampai uma cakap sakit perut la,,apa la..tipu sunat la sikit..kata nak bini kurus..nanti komfem dia tak makan gak..yela,,bosan kot makan sorang..tapi kalau bini tu tetap melantak takat nak sampai tanak nasik agi 1 periuk,,tu aku tak taula kan..try bawak gi jumpe bomoh je la.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...