My Future Business Partners

Monday, January 31, 2011

Awat Sat Sangat~

Awat sat sangat? Chekgu Murni baru ja mendapat Premium Beautiful pada hari Ahad yang lepas 23hb Januari 2011, tapi hari ini 01 Februari 2011 Chekgu Murni telah berJAYA memakai kancin long bra dan bengkung yang terakhir.. Fuh~.. sat nyer ;p




Untuk pengetahuan umum : Long Bra dan Bengkung ada kancin ya~.. diberi sebanyak 3 pilihan~ pilihan pertama yang paling besar, pilihan kedua yang sedang-sedang dan pilihan yang ketiga yakni yang terakhir yang paling kecil~

Paseypa begitu sekejap ek? Betulkah nih? Adakah lemak-lemak Chekgu Murni hanya ala-ala manja ja.. kerana terhapus begitu PANTAS~..

kesimpulannya : Chekgu Murni liked it~

nota : Jom cuba~ Hubungi

abayahitam@gmail.com

019-5735039

Thursday, January 27, 2011

To All Premium Beautiful Agent~ Lets Look Around

Dear my business partner to be/ beutiful ladies out there,

Diamont Night just around the corner, lets me suggest you Dubai Abaya Collection ;p~ lets view the sample~ Nih antara koleksi yang terdapat di Abaya Hitam. Abaya Hitam merupakan salah seorang pengedar abaya yang diimport terus dari Dubai, UAE. Untuk koleksi yang lebih ditil klik Abaya Hitam.


Auww~.. warna puteh.. hanya yang berani mengambil risiko sahaja akan menggemari warna ini KECUALI bakal pengantin ia adalah warna WAJIB~

Hitam itu menawan~.. warna yang 'selamat'

merah nyer mak ngah~.. sesuai la dengan semangat kita.. merah memBARA~.. cantik

Just sweet and nice.. sedap mata memandang~

Penggembar biru~.. tambahkan jalabiyah ini sebagai koleksi anda~

pinky ladies, here you go~

Pilihlah yang mana berkenan di hati.. kedua-duanya cantik~

Aih~~ cantik kan?

Pilih ooo pilih~

nota : Ada banyak lagi koleksi abaya dari Dubai nih di blog Abaya Hitam. Tunggu apa lagi~ Jom terjah~ Segala harga dan saiz ada disana~.. Cuci-cuci mata tau~

abayahitam@gmail.com

019-5735039

Free Ticket To Hong Kong~

Best nyer kalu betul dapat tiket free ke Hong Kong~.. selama nih tak pernah lagi merasa nek kapal terbang dan p jauh keluar dari Mesia nih~.. nak p Langkawi pun blm tentu lagik.. ciannya pada diri sendiri..

Aih~~ Hong Kong.. mungkinkah ada rezeki chek untuk ke sana dengan F.O.C ditanggung sepenuh-penuhnya oleh pihak sponsor? Adakah mungkin chek akan dapat?



Bismilahirahmanirahim

Ya Allah, Ya Tuhanku
Kepada Mu lah aku memohon dan meminta
Kau tunjukkanlah aku jalan yang benar
Sesungguhnya kepadaMu lah aku berharap

Ya Allah, Ya Tuhanku
Kau bukakan lah minda dan pintu hatiku, untuk mengikut ajarMu Ya Allah
Sesungguhnya aku tidak mahu tergolong dalam golongan orang-orang yang sesat

Ya Allah, Ya Tuhanku
Kau bukakanlah pintu rezeki kepadaku Ya Allah
Aku ingin mengubah cara hidupkan Ya Allah
Kau berilah aku petunjukMu Ya Allah
Sesungguhnya aku takut akan kegagalan

Ya Allah, Ya Tuhanku
Kau ampunilah dosaku, dosa kedua orang tuaku, dosa suamiku serta anak-anakku dan umat Islam yang lain,
Kau tunjukkanlah kami jalan yang benar
Kau limpahkanlah kami dengan reseki yang halal
Kau berkatilah aku Ya Allah
Ameen Ya Rabbal'alameen~

Adakah Aku Syiok Sendiri?

Masa dah semakin singkat tapi hasilnya masih belum lagi kelihatan. Survey yang telah dibuat hanya memberi jawapan yang NEGATIF. Adakah aku sekadar syiok sendiri? Argh~.. tolong~~ tolong~~ ;p jangan biarkan aku terus berangan.. tolong~~ tolong~~

Kawan-kawan, berilah SOKONGAN pada aku~~

Susu Ibu Adalah Susu Yang Terbaik

Dear owner Premium Beautiful With Me, My Handbang & Whats Happening,


Chekgu Murni copy-paste entry nih dari blog Premium Beautiful With Me, My Handbag & Whats Happening ya~..

 

Mesti ada dikalangan ibu-ibu yang breastfeed (BF) tertanya-tanya if depa boleh pakai Premium Beautiful? Tak susah ke bila nak menyusukan anak?? <--- Ini merupakan antara soklan-soklan yang bermain difikiran Chekgu Murni sebagai seorang ibu kerana Chekgu Murni juga masih menyusukan si anak bongsu Chekgu Murni tu. Baguih tul soklan ini ;p


Nie me sharekan info & visual from blog Amalina, buzz partner Mai, pump susu semasa memakai Premium Beautiful~ <--- dah balik kali entry nih di copy-paste rupanyer~

 Ikutilah langkah seperti dibawah :-


thanks to Puan Anon yg bertanya, so saya buat entry kat sini camner nk pam susu bila pakai PB :D

nasib baik ada mannequin nih..so bleh tunjuk camner :D

btw, ramai je pumping mommies yg pakai PB while pumping, yg saya tau adalah Fizamior, Yaya and Hanis. Now, saya pun join d club :D


if nk pam susu pakai PB, just longgarkan tali long bra (adjust mcm tali bra tuh), pastu turunkan cup bra, pastu bleh la letak corong pam n pam mcm biasa.

kalo pakai freestyle mcm saya, ada cangkuk khaskan yg medela bagi, pakai yg cangkuk A and sangkut kat adjuster long bra td tuh, pastu yg nk kepit tu, kepit kat waist nipper(bengkung) pastu bleh la freestyle



if pakai manual pam/electrik pam yg kena pegang, pegang je la pam tu, nanti bila dah siap, angkat balik cup bra tu n settled, kemas2, n basuh pam :D

So mcmana all mommies yg BF, senang tak?? Tak susahkan, malah payudara kita tetap maintain je. Bestkan Premium Beautiful tu? Mmg berbaloi. Dahlah lifetime warranty, superbrand.. ada FIR pulak tu..

Tinggal minggu nie aje promo cash rebate Premium Beautiful nie.. and from PB you can generate income to 5 figures. TAK PERCAYA?? Jom discuss...
 
Pengalaman Chekgu Murni : alamak~.. memang sedikit lecehkan macam nih? Dah la Chekgu Murni tidak menggunakan apa-apa alat untuk memerah susu badan hanya mengharapkan si kecik itu 'sedut' sahaja tapi apakan daya~.. kalau hati dah suka, ada halangan pun akan diusahakan. Alhamdulillah, dengan pemakaian Premium Beautiful ini TIDAK menghalang sedikit pun Chekgu Murni menyusukan anak plus stok susu badan Chekgu Murni bertambah dengan banyaknya. Bonus tuh~
 
Dapatkan satu set Premium Beautiful anda SEKARANG~
 
 
019-5735039

Wednesday, January 26, 2011

Premium Beautiful~ Apa Pendapat Anda

Ramai yang salah faham atau masih belum faham berkenaan Premium Beautiful. Chekgu Murni menantikan maklumbalas anda di ruangan komen entry ini untuk lebih pengetahuan berkenaan Premium Beautiful. Komen ya~



Premium Beautiful~ hanya melabur SEKALI sahaja seumur hidup untuk keSIHATan dan keCANTIKan diri sendiri.

Komen anda bagaimana?

my personal comment : Setiap wanita adalah WAJIB miliki Premium Beautiful~ Percayalah! Sekiranya kita dapat ukuran Premium Beautiful yang BETUL dengan badan kita sendiri maka kita akan jatuh cinta padanya. Alah membeli, menang memakai~ Cubalah dulu, baru tahu. Premium Beautiful memang mahal tapi banyak kelebihannya. Lupakan yang lain, hanya fikirkan Premium Beautiful sahaja. Komen?


Dapatkan Ganjaran Hasil Kesenian Yang Membawa Tuah

PB Investment Prosperity



Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

nota : abayahitam@gmail.com / 019-5735039

Premium Beautiful Terbaik~

Premium Beautiful Terbaik. Tawaran Terbaik. Semuanya untuk ANDA.


Pilihan yang BIJAK

Miliki Premium Beautiful anda dengan tawaran terhebat. Hubungi Chekgu Murni untuk info lanjut.

Jualan Premium Beautiful. Mulai sekarang hingga suatu tarikh yang akan diberitahu kelak.

abayahitam@gmail.com

019-5735039

Beli Online Disini~

Premium Beautiful New Stock is AVAILABLE now~
Hurry~.. book ur set~

SPECIAL price will be given~

Payment Menthod :-

(a) Cash 
(b) Credit Card
(c) Installment with RHB Easy


Call me: 019-5735039/ abayahitam@gmail.com

Peluang Menjana Pendapatan Bulanan

Tiada yang MUSTAHIL~ yang penting D-U-I-T

D - Doa
U - Usaha
I - Iktiar
T - Tawakal

Hanya online sahaja, anda mampu mengubah kehidupan anda kepada yang lebih baik. Ingin tahu bagaimana?




Hubungi Chekgu Murni di abayahitam@gmail.com / 019-5735039 sekarang!

Aku dan Pap-Smear

Hari Rabu, 26 Januari 2011, Chekgu Murni ada temujanji untuk pemeriksaan Pap-Smear di Klinik Kesihatan Ibu & Anak Jalan Macalister. Temujanji nih gara-gara Chekgu Murni membawa si anak bongsu check-up biasa dan 'misi-misi' disana telah menyarankan Chekgu Murni melakukan permeriksaan tersebut. Chekgu Murni hanya akur~ Tambahan pula, pemeriksaan nih bukannya untuk kebaikan orang lain, tapi untuk kebaikan DIRI SENDIRI.

Seperti yang telah dijanjikan, Chekgu Murni bersama suamiku sayang telah menghadirkan diri ke KKIA Jalan Macalister seawal jam 8.00 pagi. Suamiku sayang cuma sebagai peneman sahaja. Beliau tidak perlu melakukan ujian pap-smear tu~

Memula Chekgu Murni mendaftar diri di Kauter Pendaftaran dan menunggu giliran untuk dibuat pemeriksaan. Selepas beberapa ketika nama Chekgu Murni dipanggil dan bermulalah sesi pemeriksaan untuk ujian pap-smear. 'Misi' disana ada bertanyakan sejarah kesihatan Chekgu Murni untuk diisi dalam borang yang telah disediakan. Selepas sesi mengisi borang berkenaan, seterusnyanya, tekanan darah diambil. Tujuan? Kurang pasti lak~ ;p dan Chekgu Murni tak tanya pun akan tujuannya~ ahaks~

Kemudian, 'misi' berkenaan check lak BMI Chekgu Murni. Alhamdulillah, my BMI is normal. Nasihat 'misi' berkenaan, Chekgu Murni perlu tambahkan berat badan lagi atau boleh maintain berat yang sediada TAPI berat badan tidak boleh kurang dari yang sediada, nanti kurang zat pula~

Chekgu Murni ingatkan nak lakukan ujian pap-smear nih tak lama, rupanya kena p lak check darah di makmal lak. Alamak~.. malasnya. Tapi memikirkan ia adalah perlu untuk Chekgu Murni, Chekgu Murni teruskan sahaja. Sudah selesai jari hantu kiriku dicucuk dan diambil sample darahnya disuruh pulak Chekgu Murni ke tandas untuk diambil sample air kencing. Aihh..~ mulalah nak mengeluh. Seb bayek ujian nih semua untuk kebaikan Chekgu Murni. Oops~.. pada hari temujanji untuk ujian pap-smear nih, Chekgu Murni tidaklah memakai Premium Beautiful. Leceh lak nanti, nak kena buka Premium Beautiful. Dah la agak menyeksakan nak dipakaikan balik~ ;p

Setelah mendapat result, Chekgu Murni kembali semula ke kaunter dan menyerahkan result ujian darah dan air kencing. Dari pemerhatian Chekgu Murni, result untuk air kencing Chekgu Murni adalah normal dan Chekgu Murni kekurangan kepekatan darah sahaja. Nih kena makan banyak kerang dan bayam nih~

Seterusnya, Chekgu Murni diarahkan supaya ke tingkat 1 untuk dilakukan ujian pap-smear. Alhamdulillah, inilah masanya. Hati berdebar-debar gak. Nih kali pertama nak buat ujian pap-smear. Dengar dari pengalaman kawan-kawan bunyinya cam ngeri ja~.. takut aihh~

Sampai ja di tingkat 1, 'misi' disana membawa Chekgu Murni ke suatu bilik khas untuk dilakukan ujian pap-smear. Perasaan masa tu, tertanya-tanya gak, apa la 'misi' nih nak buat kat aku? 'Misi' menyuruhkan supaya pakaian dalam dilonggarkan untuk pemeriksaan buah dada~.. Erk~.. nih yang malu nih. Walaupun semasa wanita, persaan malu tetap ada lew~ Tujuan pemeriksaan nih dibuat untuk mengatahui sekiranya ada benjolan-benjolan kecil di sekitar buah dada atau tidak. Ini bagi mencegah kanser payudara. Alhamdulillah, tiada apa-apa 'disana'.

Kemuadian. disuruh pula ditanggalkan seluar da**m. Inilah part paling malu, namun INIlah untuk kebaikan kita. 'Misi' menyuruhkan Chekgu Murni membuat posisi seperti hendak bersalin. Nasihat 'misi', jangan keraskan badan, buat relaks sahaja. Maka Chekgu Murni pun buat la biasa-biasa saja. Setelah sample yang diperlukan diambil, maka Chekgu Murni bolehlah pulang dengan hati yang girang. Perasaan ketika diambil sample 'disitu'.. tidaklah sakit pun, biasa saja. Kenapa 'depa' kata sakit? Siapa 'depa' tu? 'Depa' tu adalah kawan-kawan, wanita-wanita di luar sana. Result hanya akan diperolehi sebulan kemudian. Tak sabar nak tau keputusannya. Harap-harap semuanya adalah NORMAL.




nasihat Chekgu Murni : Kepada para isteri, jom kita buat ujian pap-smear. Bukan untuk kebaikan orang lain tapi untuk kebaikan kita-kita juga. Fikir-fikirkan lah~

Belajar SAYANKAN diri sendiri dahulu, barulah boleh SAYANGI orang lain~

Tuesday, January 25, 2011

Motivasi Lagi

Dear my business partner to be,

Do not worry about your faults,
for they will vanish and you
will acquire new ones.
- unknown

nota : Email/ call sekarang untuk bersama menjana pendapatan sampingan.

abayahitam@gmail.com

019-5735039

Monday, January 24, 2011

Mengapa Mesti Premium Beautiful

Kenalpasti siapa TARGET untuk Premium Beautiful ini. Adakah ANDA?



Ya~.. Chekgu Murni bukanlah boleh dikategorikan sebagai seorang yang GEMUK tetapi mengapa Chekgu Murni masih beriya-iya ingin memiliki set Premium Beautiful ini?



Premium Beautiful ini TARGET utamanya yang Chekgu Murni faham adalah untuk mereka yang GEMUK untuk suatu transformasi kepada KURUS.



Ya~.. salah satu dari kelebihan-kelebihan Premium Beautiful tapi jangan salah faham~.. Premium Beautiful adalah untuk semua WANITA. Ingat! Untuk SEMUA wanita~ bukan untuk semua orang GEMUK




Chekgu Murni dengan ketinggian sekitar 153cm + berat badan lebih kurang 43 kg = GEMUK kah? TIDAK~



Chekgu Murni ingin sekali memiliki set Premium Beautiful ini kerana selain hanya untuk orang yang GEMUK, ianya masih terdapat banyak kelebihan yang lain. Contohnya :-

Chekgu Murni sebagai seorang WANITA : Ya, syukur ke Hadrat Ilahi kerana menjadikan Chekgu Murni seorang wanita yang cukup sifat. Alhamdulikkah~ Sebagai seorang wanita yang normal, Chekgu Murni tidak terdaya mengatakan TIDAK pada keCANTIKan. KeCANTIKan itu adalah subjektif~. Chekgu Murni juga mahukan bentuk badan yang MANTAP + CANTIK + MEMPERSONA. Bukan bentuk badan yang boleh diistilahkan straight macam tiang elektrik tanpa ada potongan di tempat yang 'sepatutnya'~. Setiap wanita idamkan wajah yang cantik dan badan yang menarik namun Chekgu Murni bukannya dalam kategori orang yang bertuah kerana memiliki aset tersebut secara semula jadi. Oleh yang demikian, Chekgu Murni perlulah lebih berusaha maka Premium Beautiful adalah JAWAPAN yang tepat. Bagi ANDA yang memilikinya tanpa perlu apa-apa usaha ia merupakan BONUS untuk anda ;p chai yuk!



Chekgu Murni faham. Setiap dari kita mempunyai pendapat masing-masing. Sesetengah dari kita berpuas hati dengan apa yang dimiliki olehnya namun sesetangah wanita macam Chekgu Murni ingin memperbaiki lagi apa yang kurang untuk menjadi yang terbaik~ Betulkah begitu wahai kalian semua? Sesetengah wanita masih belum faham bahawa DIRI kita adalah ASET terbaik yang pernah kita miliki. Hargailah DIRI SENDIRI dahulu, barulah belajar hargai orang lain~



Chekgu Murni sebagai seorang ISTERI : Tugas hakiki Chekgu Murni sebagai seorang ISTERI adalah melayan suaminya. Auw~.. ANDA faham-faham lah sendiri~ Premium Beautiful ini dapat menghilangkan keputihan atau segala masalah yang dialami oleh isteri-isteri biasa yang lain. Bagi isteri-isteri yang luar biasa, mungkin ianya BONUS kepada anda kerana tidak perlu memakai Premium Baeutiful ini. Apa-apa pun kesimpulan Chekgu Murni disini ialah : Wahai para isteri semua, marilah kita memiliki set Premium Beautiful ini bukan hanya untuk suami kita semata-mata namun untuk kebahagiaan rumah tangga kita juga. Kita sayangkan suami kita~ INI merupakan sebab utama mengapa Chekgu Murni beriya-iya sekali ingin memiliki Premium Beautiiful. Chekgu Murni sayangkan suami Chekgu Murni. Chekgu Murni tidak mahu si dia mencari yang lain~ yang kononnya 'lebih mantap' dari Chekgu Murni. Itu semua antara alasan LELAKI untuk berubah sikap terhadap kita. Huh~! <--- Ulangan : Sebab UTAMA Chekgu Murni membeli Premium Beautiful~




Chekgu Murni sebagai seorang IBU : Alamak~.. sebagai seorang ibu pun patut memiliki Premium Beautiful kew? Ya~.. Chekgu Murni masih menyusu badan kepada Maryam Qadisah yang berusia 1 tahun 1 bulan dan alhamdulillah.. susu badan Chekgu Murni semakin banyak pula stoknya~ Selain itu, dipercayai juga Premium Beautiful ini mampu menghilangkan streach mark (maaf... ejaan tak dapat dipastikan). Al-maklumlah Chekgu Murni telah berjaya 'mengeluarkan' produk hasil perkongsian hidup bersama suami yang tersayang sebanyak 2 orang sahaja setakat ini iaitu Damia Khalisah dan Maryam Qadisah~. Kesan-kesan peninggalan bekas-bekas mengandung seperti streach mark amat jelas kelihatan. Bukan di peyut ya.. tapi di pinggul dan paha~ alamak.. malunya. Memang tidak nampak dipandangan mata ANDA semua, hanya pada mata Chekgu Murni dan suami tersayang sahaja namun tak best la kan~.. Chekgu Murni pun nak dipandang cantik oleh suami di situ jugak~ Diharapkan dengan pemakaian Premium Beautiful ini boleh menghilangkan terus kesan-kesan yang tidak cantik itu. BENCI tau~



Chekgu Murni sebagai 'PAKAR PENASIHAT' anda atau juga dikenali sebagai penjual Premium Beautiful : Sedarlah kawan-kawan semua~ Mengapa kita mesti membeli Premium Beautiful ini adalah kerana kita perlu HARGAI diri kita~.. harga bukanlah penghalang untuk kita mendapat yang TERBAIK bagi diri kita sendiri kerana selain belian tunai masih lagi ada alternatif lain seperti kad kredit dan bayaran ansuran. Kita belum cuba, maka kita tidak tahu akan kelebihannya ibarat kata TIDAK KENAL, maka TIDAK CINTA. Dah KENAL nanti, CINTA selamanya~

ini yang Chekgu Murni terlepas sebagai seorang GADIS : OOops~.. Chekgu Murni tertarik kepada PREMIUM BEAUTIFUL hanya selepas bergelar IBU kepada dua orang anak. Maka kepada GADIS diluar sana, ANDA masih belum terlambat untuk merasai kebaikan/ kelebihan Premium Beautiful semasa anda masih lagi seorang GADIS~.

Chekgu Murni sebagai RAKAN PERNIAGAAN anda : Jom sertai Chekgu Murni~ hanya online sahaja, kita mampu menjana pendapat RM 4-5-6 angka sebulan.



nota : Tunggu apa lagi~.. Jom! Tempah sekarang~

abayahitam@gmail.com

019-5735039

Confirm Menjadi Ahli

Syukur Alhamdulillah. Chekgu Murni telah membuat keputusan untuk menyertai CDM Hanis Haizi sebagai perintis beliau di Pulau Pinang. Secara amnya, Chekgu Murni TELAH SAH menjadi ahli Hai-O.

Oleh yang demikian, jangan ragu-ragu dengan Chekgu Murni yer~.

nota : berminat ingin memiliki set Premium Beautiful? Hubungi Chekgu Murni SEKARANG!

abayahitam@gmail.com

019-5735039

Chekgu Murni masih mencari rakan perniagaan untuk join business ini bersama. Hanya online sahaja, pendapatan mampu mencecah RM 4-5-6 angka sebulan. Tunggu apa lagi? Email/ panggilan ANDA mungkin mampu mengubah kehidupan anda seterusnya. Ameen~

Kalau Hati Dah Suka

Alhamdulillah, pada 23 Januari 2011 (Ahad) jam lebih kurang 4.30 petang, SM Betty telah sampai ke rumah Chekgu Murni untuk menyerahkan set Premium Beautiful Chekgu Murni. Syukur sangat kerana barang yang ditunggu dah kunjung tiba. Syok ooo~. Kehadiran SM Betty disambut dengan hati yang girang oleh Chekgu Murni. Ahaks~


Namun disini Chekgu Murni ingin menyatakan ketidakpuasan hati Chekgu Murni terhadap servis yang diberikan. Chekgu Murni sedikit kecewa dengan SM Betty dan CDM Hanis Haizi kerana servis yang BURUK yang telah mereka berikan. Mereka mengambil masa selama 20 hari selepas pembayaran penuh Chekgu Murni lalukan untuk pembelian set Premium Beautiful pada Chekgu Murni. Buruk kan? Dah la Chekgu Murni tak sabar nak pakai Premium Beautiful, servis penghantaran lambat lak tu. Keghairahan Chekgu Murni menjadi terbantut la macam nih~.. huh! Nasib baik lah duit dah dibayar, kalau tidak jangan harap Chekgu Murni nak beli dari mereka ;p~



Tapi kalau hati dah suka, apa pun boleh kan? Chekgu Murni dah 'TER'suka pada CDM Hanis Haizi, dia buat apa pun, Chekgu Murni tetap suka. Awas! Chekgu Murni suka pada CDM Hanis Haizi tu cam biasa-biasa sahaja tau. Bukan suka nak MAKE LOVE with her lak.. ahaks~



Berbalik  pada cerita asal ya puan-puan, SM Betty menyerahkan satu bungkusan yang mengandungi set Premium Beautiful kepada Chekgu Murni. Chekgu Murni menjadi excited sangat~.. SM Betty mengajar Chekgu Murni cara-cara yang BETUL bagi pemakaian Premium Beautiful nih~

Langkah Pertama.

SM Betty mengarahkan Chekgu Murni memakai Girdle terlebih dahulu. Cara-caranya lebih kurang macam gambar kat bawah nih :-


Ketat ooo nak pakai Girdle nih. Mengambil masa yang agak lama jugak untuk Chekgu Murni mentrynya.. sampai berpeluh-peluh.. ahaks~ selepas dapat memakai Girdle dengan jayanya maka ikutilah langkah keduanya pula...

Langkah Ke-2

Cara ke-2 nih SM Betty tolong pakaikan pada Chekgu Murni. Kita perlu pakai Long Bra. Caranya lebih kurang macam gambar kat bawah nih :-


Mudah kan? Mudah la sebab ada orang lain tolong pakaikan kat kita. Tapi sedikit sukar sekiranya kita nak pakai sendiri namun tetap boleh pakai sendiri. Setrusnya kita ke langkah ke-3.

Langkah Ke-3

Langkah terakhir adalah memakai Bengkung. Cara-caranya lebih kurang macam kat bawah ini :-



SM Betty menarik ketat bengkung pada badan Chekgu Murni. Selesa sangat. Kontur Badan Chekgu Murni terus tegak. Chekgu Murni suka sangat. Memang puas hati dengan Premium Beautiful nih~ maka siaplah Chekgu Murni memakai satu set lengkap Premium Beautiful.

Baru pakai sahaja set Premium Beautiful nih Chekgu Murni dah terasa perubahannya. Nak tau apa perubahannya selain kontur badan menjadi tegak? Nantikan entry Chekgu Murni yang lain tau! This is my personal testimonial~

Dear CDM Hanis Haizi,

Chekgu Murni masih menunggu PB Wash + Herba Maharani dari CDM Hanis Haizi. Bila boleh Chekgu Murni dapat? CDM Hanis Haizi GAGAL dalam memberi servis yang TERBAIK untuk pelanggan. Walaupun begitu, you always be my idol~



abayahitam@gmail.com

019-5735039

Superbrands

Rundingan & Percubaan PERCUMA!
Beautiful, pakaian dalam yang disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang terbukti memberi nafas baru dalam kesihatan, kecantikan dan keanggunan.

Siri Pembentukan Kontur Buah Dada
Melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang mempesona

Siri Pembentukan Kontur Pinggang
Melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping

Siri Pembentukan Kontur Pinggul
Mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok

Pakaian Dalam Pembentukan Bandan
Membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang

nota : Tempah satu set untuk ANDA sekarang kerana alah membeli, menang memakai. Sangat selesa~
Hubungi melalui email abayahitam@gmail.com / 019-5735039

Kaedah Pembayaran : Tunai, Kad Kredit dan Bayaran Ansuran Melalui RHB Bank~

Thursday, January 20, 2011

Attention!

Dear my business partner to be,

HABIT is the death of vision.
- Earon Davis


nota : Join ME now! Email me at abayahitam@gmail.com or call me 019-5735039

Wednesday, January 19, 2011

Nak Buat Bussiness Aper Ek?

Alhamdullilah, Chekgu Murni merupakan antara peniaga online yang terHOT masa kini~ Modalnya hanya memerlukan sebuah set komputer dengan kelajuan broadband yang maksimum. Maka, bolehlah mula berniaga~

Chekgu Murni meniaga abaya yang diimport terus dari negara Arab iaitu di Dubai, UAE. Berminat untuk melihat koleksi abaya tersebut. Klik Abaya Hitam.

Namun, Chekgu Murni masih berhasrat untuk menerima pendapatan sampingan yang lain~ Chekgu Murni mula berjinak-jinak dengan perniagaan Premium Beautiful. Apa pendapat ANDA? Berminat untuk sertai Chekgu Murni?



nota : email/ call Chekgu Murni untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana hanya online / blogger sahaja kita mampu mendapat pendapatan 5 angka.

abayahitam@gmail.com

019-5735039
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...