My Future Business Partners

Monday, January 17, 2011

Catitan Chekgu Murni

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum

Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Illahi kerana telah menizinkan Chekgu Murni membina lagi suatu laman blogspot, yang dikhaskan untuk Chekgu Murni menyatakan pendapat Chekgu Murni atau apa-apa sahaja yang dirasakan perlu oleh Chekgu Murni  .

Kenapa blog Chekgu Murni? Jawapannya : ikut suka hati saya :p

Diharapkan dengan adanya laman blogspot ini, dapat menghubungkan Chekgu Murni dengan ANDA semua. Mungkin kita boleh mula bersahabat melalui laman blogspot ini atau mungkin juga ianya dapat menemukan Chekgu Murni dengan rakan-rakan yang pernah sama-sama mengenali diri masing-masing.

Buat pengetahuan semua, Chekgu Murni ada membina beberapa lagi laman blogspot selain blog Chekgu Murni ini. Antara laman blogspot lain ialah Abaya Hitam dan Vintage Sari. Ya, Chekgu Murni merupakan salah seorang peniaga online. Jika berminat untuk membeli abaya atau jubah yang diimport terus dari Dubai, bolehkan ke Abaya Hitam. Di Abaya Hitam terdapat lebih 500 koleksi abaya untuk tatapan ANDA semua. Selain itu blog Vintage Sari juga diwujudkan bagi  Chekgu Murni berniaga kain sari yang Chekgu Murni dapat dari pembekal dari India. Chekgu Murni pun tidak menyangka akan mendapat pembekal dari India, al-maklumlah komunikasi  Chekgu Murni dalam Bahasa Inggeris amat kurang fasih atau teruk sekali. Namun Alhamdulillah, broken english  Chekgu Murni dapat digunapakai dan difahami oleh pembekal.

Selain dari berniaga online abaya dan kain sari, Chekgu Murni juga sedang berjinak-jinak untuk turut serta bersama Hanis Haizi. Chekgu Murni berkeinginan sekali menjadi rakan perniagaan beliau.

Kenalkah anda siapakah Hanis Haizi? Beliau merupakan seorang usahawan wanita yang telah berjaya dalam perniagaan yang beliau usahakan iaitu Premium Beautiful. Kini beliau telah berjaya memperolehi pendapatan bulanan RM150,000.00. Ulangan RM150,000.00 untuk seBULAN sahaja. Fuh~ Hebatkan beliau. Kepada ANDA yang ingin mengenali beliau bolehlah ke laman blogspot kepunyaannya. Disana ANDA akan dihidangkan dengan kisah-kisah keJAYAan yang TELAH diperolehi beliau. Memang BEST. Disebabkan terlalu asik membaca kisah kejayaan Hanis Haizi inilah yang membuatkan Chekgu Murni ingin bersama menjadi salah seorang rakan perniagaan beliau. Jom kita sertai Hanis Haizi.

Premium Beautiful menjadi igauan indah buat Chekgu Murni untuk masa kini. Oh Premium Beautiful, i love u so much~ ;p Mengimbas kembali 3 tahun yang lalu, ada juga rakan-rakan Chekgu Murni telah memperkenalkan Premium Beautiful ini pada Chekgu Murni  tapi Chekgu Murni  dengan angkuhnya menolak sebulat-bulatnya Premium Beautiful ini. Pada sangkaan Chekgu Murni, Premium Beautiful ini bohong belaka. Adakah patut pakaian dalam wanita ini sahaja mencecah RM2400-RM2600 untuk seunit. Mahal giler~. Mesti nak tipu punya ini.

Tahun berganti dan kini Chekgu Murni sendiri sanggup mengeluarkan RM2400 semata-mata untuk memiliki satu set Premium Beautiful. Mengapa Chekgu Murni mengubah fikiran? Ingin tahu? Nantikan entry Chekgu Murni yang berikutnya.Abaya Hitam

Abaya Hitam

Abaya Hitam

Abaya Hitam

Vintage Sari

Vintage Sari

Premium Beautiful


nota : Jom terjah ke Abaya Hitam dan Vintage Sari. Berminat dengan Premium Beautiful? Hubungi Chekgu Murni SEKARANG untuk mendapatkan Rundingan & Percubaan PERCUMA.

1 comment:

 1. hahaha.
  terpedaya dengan hanis haizi
  mewah dengan hasil duit downline yang kecewa dengan hai-O.
  corset tak terjual
  duit habis beribu

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...