My Future Business Partners

Thursday, January 13, 2011

Eastin Hotel, Petaling Jaya

Chekgu Murni dalam dilema. Nak pergi atau tidak? Tolongggggggggggggggg~

Tarikh seminar utk SM/SSM 2011 hampir menjelma beberapa hari sahaja lagi. Chekgu Murni masih dalam dilema samada nak hadir atau tidak. Yuran penyertaan dah dibayar. Cuti sudah dipohon dan diluluskan. Dilema ooo dilema.Chekgu Murni amat YAKIN boleh berJAYA dalam business PREMIUM BEAUTIFUL ini namun apakan daya SUAMIKU SAYANG tidak izinkan Chekgu Murni menjerumus diri ke dalam perniagaan ini. Sedih nyer.Beliau berpendapat perniagaan yang berKONSEPkan MLM ini adalah TIPU semata-mata. Beliau BOIKOT habis-habisan. Alamak!Semangat Chekgu Murni tidak PUDAR tetapi masih memBARA untuk sertai perniagaan ini namun sebagai ISTERI, Chekgu Murni masih perlu mendengar arahannya namun dalam hati berdoa moga-moga SUAMIKU SAYANG terbuka hatinya mengizinkan Chekgu Murni sertai perniagaan ini.

Dalam hati Chekgu Murni terdetik juga : Betulkan perniagaan ini TIPU semata-mata? Argh~.. runsing

Chekgu Murni percaya : Jika kita YAKIN kita BOLEH buat, insyallah keJAYAan milik kita. Tiada yang mustahil dalam dunia ini. Keajaiban ada di mana-mana. Persoalannya : Adakah kita YAKIN? Jika jawapannya, YA dengan sepenuh hati dan tahap keyakinan yang tinggi, maka keJAYAan milik kita. Jika kita ragu-ragu <--- Lu fikirlah sendiri Nabil~

Dilema yang tidak berkesudahan sehingga 16 Januari 2011.nota : Apa pendapat kalian berkenaan perniagaan Premium Beautiful ini? Berikan maklumbalas ANDA disini.

Terima kasih

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...