My Future Business Partners

Monday, January 24, 2011

Mengapa Mesti Premium Beautiful

Kenalpasti siapa TARGET untuk Premium Beautiful ini. Adakah ANDA?



Ya~.. Chekgu Murni bukanlah boleh dikategorikan sebagai seorang yang GEMUK tetapi mengapa Chekgu Murni masih beriya-iya ingin memiliki set Premium Beautiful ini?



Premium Beautiful ini TARGET utamanya yang Chekgu Murni faham adalah untuk mereka yang GEMUK untuk suatu transformasi kepada KURUS.



Ya~.. salah satu dari kelebihan-kelebihan Premium Beautiful tapi jangan salah faham~.. Premium Beautiful adalah untuk semua WANITA. Ingat! Untuk SEMUA wanita~ bukan untuk semua orang GEMUK




Chekgu Murni dengan ketinggian sekitar 153cm + berat badan lebih kurang 43 kg = GEMUK kah? TIDAK~



Chekgu Murni ingin sekali memiliki set Premium Beautiful ini kerana selain hanya untuk orang yang GEMUK, ianya masih terdapat banyak kelebihan yang lain. Contohnya :-

Chekgu Murni sebagai seorang WANITA : Ya, syukur ke Hadrat Ilahi kerana menjadikan Chekgu Murni seorang wanita yang cukup sifat. Alhamdulikkah~ Sebagai seorang wanita yang normal, Chekgu Murni tidak terdaya mengatakan TIDAK pada keCANTIKan. KeCANTIKan itu adalah subjektif~. Chekgu Murni juga mahukan bentuk badan yang MANTAP + CANTIK + MEMPERSONA. Bukan bentuk badan yang boleh diistilahkan straight macam tiang elektrik tanpa ada potongan di tempat yang 'sepatutnya'~. Setiap wanita idamkan wajah yang cantik dan badan yang menarik namun Chekgu Murni bukannya dalam kategori orang yang bertuah kerana memiliki aset tersebut secara semula jadi. Oleh yang demikian, Chekgu Murni perlulah lebih berusaha maka Premium Beautiful adalah JAWAPAN yang tepat. Bagi ANDA yang memilikinya tanpa perlu apa-apa usaha ia merupakan BONUS untuk anda ;p chai yuk!



Chekgu Murni faham. Setiap dari kita mempunyai pendapat masing-masing. Sesetengah dari kita berpuas hati dengan apa yang dimiliki olehnya namun sesetangah wanita macam Chekgu Murni ingin memperbaiki lagi apa yang kurang untuk menjadi yang terbaik~ Betulkah begitu wahai kalian semua? Sesetengah wanita masih belum faham bahawa DIRI kita adalah ASET terbaik yang pernah kita miliki. Hargailah DIRI SENDIRI dahulu, barulah belajar hargai orang lain~



Chekgu Murni sebagai seorang ISTERI : Tugas hakiki Chekgu Murni sebagai seorang ISTERI adalah melayan suaminya. Auw~.. ANDA faham-faham lah sendiri~ Premium Beautiful ini dapat menghilangkan keputihan atau segala masalah yang dialami oleh isteri-isteri biasa yang lain. Bagi isteri-isteri yang luar biasa, mungkin ianya BONUS kepada anda kerana tidak perlu memakai Premium Baeutiful ini. Apa-apa pun kesimpulan Chekgu Murni disini ialah : Wahai para isteri semua, marilah kita memiliki set Premium Beautiful ini bukan hanya untuk suami kita semata-mata namun untuk kebahagiaan rumah tangga kita juga. Kita sayangkan suami kita~ INI merupakan sebab utama mengapa Chekgu Murni beriya-iya sekali ingin memiliki Premium Beautiiful. Chekgu Murni sayangkan suami Chekgu Murni. Chekgu Murni tidak mahu si dia mencari yang lain~ yang kononnya 'lebih mantap' dari Chekgu Murni. Itu semua antara alasan LELAKI untuk berubah sikap terhadap kita. Huh~! <--- Ulangan : Sebab UTAMA Chekgu Murni membeli Premium Beautiful~




Chekgu Murni sebagai seorang IBU : Alamak~.. sebagai seorang ibu pun patut memiliki Premium Beautiful kew? Ya~.. Chekgu Murni masih menyusu badan kepada Maryam Qadisah yang berusia 1 tahun 1 bulan dan alhamdulillah.. susu badan Chekgu Murni semakin banyak pula stoknya~ Selain itu, dipercayai juga Premium Beautiful ini mampu menghilangkan streach mark (maaf... ejaan tak dapat dipastikan). Al-maklumlah Chekgu Murni telah berjaya 'mengeluarkan' produk hasil perkongsian hidup bersama suami yang tersayang sebanyak 2 orang sahaja setakat ini iaitu Damia Khalisah dan Maryam Qadisah~. Kesan-kesan peninggalan bekas-bekas mengandung seperti streach mark amat jelas kelihatan. Bukan di peyut ya.. tapi di pinggul dan paha~ alamak.. malunya. Memang tidak nampak dipandangan mata ANDA semua, hanya pada mata Chekgu Murni dan suami tersayang sahaja namun tak best la kan~.. Chekgu Murni pun nak dipandang cantik oleh suami di situ jugak~ Diharapkan dengan pemakaian Premium Beautiful ini boleh menghilangkan terus kesan-kesan yang tidak cantik itu. BENCI tau~



Chekgu Murni sebagai 'PAKAR PENASIHAT' anda atau juga dikenali sebagai penjual Premium Beautiful : Sedarlah kawan-kawan semua~ Mengapa kita mesti membeli Premium Beautiful ini adalah kerana kita perlu HARGAI diri kita~.. harga bukanlah penghalang untuk kita mendapat yang TERBAIK bagi diri kita sendiri kerana selain belian tunai masih lagi ada alternatif lain seperti kad kredit dan bayaran ansuran. Kita belum cuba, maka kita tidak tahu akan kelebihannya ibarat kata TIDAK KENAL, maka TIDAK CINTA. Dah KENAL nanti, CINTA selamanya~

ini yang Chekgu Murni terlepas sebagai seorang GADIS : OOops~.. Chekgu Murni tertarik kepada PREMIUM BEAUTIFUL hanya selepas bergelar IBU kepada dua orang anak. Maka kepada GADIS diluar sana, ANDA masih belum terlambat untuk merasai kebaikan/ kelebihan Premium Beautiful semasa anda masih lagi seorang GADIS~.

Chekgu Murni sebagai RAKAN PERNIAGAAN anda : Jom sertai Chekgu Murni~ hanya online sahaja, kita mampu menjana pendapat RM 4-5-6 angka sebulan.



nota : Tunggu apa lagi~.. Jom! Tempah sekarang~

abayahitam@gmail.com

019-5735039

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...