My Future Business Partners

Wednesday, January 12, 2011

Mengapa Setiap Wanita Perlu Memiliki Satu Set Premium Beautiful

Bismillahirahmanirahim
Assalamualaikum

Entry kali ini, Chekgu Murni ingin menyatakan Mengapa Setiap Wanita Perlu MeMILKi Satu (1) Set PREMIUM BEAUTIFUL.

Tiga (3) tahun yang lalu :

Semasa salah seorang rakan sepejabat Chekgu Murni ingin melangsungkan hari berSEJARAH beliau, beliau telah berhajat untuk membeli satu (1) set PREMIUM BEAUTIFUL untuk dipakai supaya badan kelihatan cantik-menawan-tertarik pada hari penuh MAKNA itu. Lalu beliau telah menjemput seorang wakil dari pihak Hai-O yakni yang menjual PREMIUM BEAUTIFUL ke bilik pejabat Chekgu Murni.

Wakil /penjual PREMIUM BEAUTIFUL itu pun bukannya orang lain, rakan sepejabat Chekgu Murni juga tetapi beliau adalah LELAKI. YA, seorang LELAKI yang menjual pakaian dalam wanita ;p

Kami berdua dengan tekunnya mendengar kelebihan-kelebihan set PREMIUM BEAUTIFUL ini dan rakan Chekgu Murni ini kelihatan amat teruja ingin membeli set PREMIUM BEAUTIFUL itu namun diHALANG oleh Chekgu Murni.

Mengapa dihalang oleh Chekgu Murni? Mengapa? Kerana pada waktu dan ketika itu, Chekgu Murni begitu naif tentang keSIHATan tapi hanya arif berkenaan keCANTIKan. Produk ini HANYA tipu semata-mata. TIADA apa yang BETUL berkenaan produk ini. Mereka hanya berminat untuk menjual 'benda' yang ntah apa-apa kepada kita. KARUT ini semua. Chekgu Murni membangkang habis-habisan. MAKAnya, rakan sepejabat Chekgu Murni tidak jadi membeli set Premium Beautiful itu atas nasihat 'PAKAR' oleh Chekgu Murni.

Ya, badan rakan sepejabat Chekgu Murni itu bolehlah dikategorikan sebagai badan yang cantik atau biasa-biasa saja. Beliau tidak GEMUK dan tidak pula KURUS. Mengapa masih PERLUkan PREMIUM BEAUTIFUL? Bukankah itu semua memBAZIR? Tidak elok membuat pemBAZIRan.

Al-maklumlah, sebagai PENGANTIN baru, semestinya ingin PENAMPILAN luaran kelihatan PALING cantik, menawan, jelita dan perkataan-perkataan indah yang sewaktu dengannya. Bersetuju wahai bakal pengantin semua?

Komen Chekgu Murni :

Betapa teruknya sikap Chekgu Murni pada ketika itu. Ya, Chekgu Murni masih naif tentang PREMIUM BEAUTIFUL ketika itu. Hal ini disebabkan, Chekgu Murni awal-awal lagi telah memberi/menanam tanggapan negatif ke atas produk Hai-O, Premium Beautiful. Mendengar kelebihan-kelebihan PREMIUM BEAUTIFUL adalah alasan untuk memberi ruang rakan sepejabat yang lain memulakan perniagaan.

KINI, tahun 2011 :

Ya, adik-adik + kakak-kakak + abang-abang + makcik-makcik, mari semua dengar ini cerita~

MENGAPA perlu meMILIH PREMIUM BEAUTIFUL corset?

Jawapannya : PREMIUM BEAUTIFUL adalah pakaian dalam Pembentukan Badan. Membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.

Premium Beautiful = 70% keSIHATan + 30% keCANTIKan

Beautiful, pakaian dalam yang disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang terBUKTI memberi nafas baru dalam kesihatan, kecantikan dan keanggunan.

Jadi, tunggu apa lagi! Belilah satu untuk dihadiahkan kepada DIRI SENDIRI kerana diriku begitu berHARGA~

Hubungi Chekgu Murni untuk mrndapatkan Rundingan & Percubaan PERCUMA.

abayahitam@gmail.com

019-5735039

nota : nantikan entry yang lain kerana masih banyak lagi Chekgu Murni nak bercerita berkenaan kelebihan PREMIUM BEAUTIFUL. Tunggu~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...