My Future Business Partners

Thursday, January 27, 2011

Susu Ibu Adalah Susu Yang Terbaik

Dear owner Premium Beautiful With Me, My Handbang & Whats Happening,


Chekgu Murni copy-paste entry nih dari blog Premium Beautiful With Me, My Handbag & Whats Happening ya~..

 

Mesti ada dikalangan ibu-ibu yang breastfeed (BF) tertanya-tanya if depa boleh pakai Premium Beautiful? Tak susah ke bila nak menyusukan anak?? <--- Ini merupakan antara soklan-soklan yang bermain difikiran Chekgu Murni sebagai seorang ibu kerana Chekgu Murni juga masih menyusukan si anak bongsu Chekgu Murni tu. Baguih tul soklan ini ;p


Nie me sharekan info & visual from blog Amalina, buzz partner Mai, pump susu semasa memakai Premium Beautiful~ <--- dah balik kali entry nih di copy-paste rupanyer~

 Ikutilah langkah seperti dibawah :-


thanks to Puan Anon yg bertanya, so saya buat entry kat sini camner nk pam susu bila pakai PB :D

nasib baik ada mannequin nih..so bleh tunjuk camner :D

btw, ramai je pumping mommies yg pakai PB while pumping, yg saya tau adalah Fizamior, Yaya and Hanis. Now, saya pun join d club :D


if nk pam susu pakai PB, just longgarkan tali long bra (adjust mcm tali bra tuh), pastu turunkan cup bra, pastu bleh la letak corong pam n pam mcm biasa.

kalo pakai freestyle mcm saya, ada cangkuk khaskan yg medela bagi, pakai yg cangkuk A and sangkut kat adjuster long bra td tuh, pastu yg nk kepit tu, kepit kat waist nipper(bengkung) pastu bleh la freestyle



if pakai manual pam/electrik pam yg kena pegang, pegang je la pam tu, nanti bila dah siap, angkat balik cup bra tu n settled, kemas2, n basuh pam :D

So mcmana all mommies yg BF, senang tak?? Tak susahkan, malah payudara kita tetap maintain je. Bestkan Premium Beautiful tu? Mmg berbaloi. Dahlah lifetime warranty, superbrand.. ada FIR pulak tu..

Tinggal minggu nie aje promo cash rebate Premium Beautiful nie.. and from PB you can generate income to 5 figures. TAK PERCAYA?? Jom discuss...
 
Pengalaman Chekgu Murni : alamak~.. memang sedikit lecehkan macam nih? Dah la Chekgu Murni tidak menggunakan apa-apa alat untuk memerah susu badan hanya mengharapkan si kecik itu 'sedut' sahaja tapi apakan daya~.. kalau hati dah suka, ada halangan pun akan diusahakan. Alhamdulillah, dengan pemakaian Premium Beautiful ini TIDAK menghalang sedikit pun Chekgu Murni menyusukan anak plus stok susu badan Chekgu Murni bertambah dengan banyaknya. Bonus tuh~
 
Dapatkan satu set Premium Beautiful anda SEKARANG~
 
 
019-5735039

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...