My Future Business Partners

Monday, February 28, 2011

Jom Jumpa My UpLine(s)~

Untuk kengkawan di Zon Utara - PULAU PINANG, KEDAH, PERLIS dan PERAK~

Jom kita jumpa my upline(s) this 04.03.2011 & 05.03.2011

set ur appoiment NOW!

abayahitam@gmail.com/ 019-5735039

Thursday, February 24, 2011

Garis Panduan Aksesori Kenderaan

Artikel ini ku amek dari Berita Hatian, 22 Februari 2011m/s 22 - R12 BH1klassifieds

Memandangkan aku telah mengenggam erat seLESEN kelas D maka target aku sekarang untuk mengunakan sepenuhnya kelebihan yang aku ada kini. Apa lagik? KERETA lew~

Buat suamiku sayang : Terima kasih sebab telah mempelawa Honda Accord kesygan encip rozainal tu yer~ me cuma aim nak kancil encip rozainal jew~ leh kan? ekekeke~

Jom kita baca sesama ;p~

Pemilik kenderaan perlu menyedari garis panduan pihak berkuasa yang tidak membenarkan alat kelengkapan tambahan atau aksesori yang tidak dibenarkan dipasang pada kenderaan.

Antaranya ialah :

(a) Lampu berkelip-kelip (selain lampu penunjuk arah dan lampu berjaga-jaga) pada bahagian hadapan atau belakang kereta.
(b) Pemasangan lampu berwarna biru, ungu atau hijau.
(c) Pemasangan hon yang berirama atau hon dengan dua nada.
(d) Pemasangan lampu limpah di bahagian belakang kereta.
(e) Pemasangan cermin gelap atau penampalan bahan berwarna pada cermin hadapan, cermin belakang dan cermin tepi di mana kadar ketelusan cahaya kurang dari 70%.

... sambungan anda carik sendiri la ek~ malas lak nak taip ;p~

Follower No. 10

Thanks CDM Hanis Haizi coz be my follower~ thanks for ur support~

Jom ke blog CDM Hanis Haizi~ pastinya anda akan teruja membaca blog beliau~ baguih kalau dapat leader yang berfikiran positif seperti beliau~ i admired u~

Antara ayat-ayat beliau yang telah menarik minat Chekgu Murni untuk join business nih~ (olahan dari pemahaman Chekgu Murni yer~) :-

Yang Takut Jadi Berani~ <--- this! Chekgu Murni cahut cabaran ini~

Anda bagaimana? Berminat nak tau lebih lanjut berkenaan biz nih atau berkenaan Premium Beautiful~ Hubungi Chekgu Murni sekarang! Siapa tau, email mahupun panggilan anda itu mampu mengubah kehidupan anda dari yang biasa ke luar biasa~

"Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu"

Jom kita cantik dan KAYA bersama-sama~

019-5735039 / abayahitam@gmail.com

nota : Chekgu Murni pun tak ramai kawan tapi berusaha jugak join biz nih~ Chekgu Murni jugak takut tapi nak juga membentuk diri jadi berani dengan join biz nih~ Chekgu Murni juga tidak yakin tapi sampai bila perasaan tidak yakin itu patut menyelubungi Chekgu Murni~ Chekgu Murni juga sedang sibuk sebagai seorang anak, isteri, ibu dan Penjawat Awam tapi nak juga menceburi bidang biz nih~ Chekgu Murni juga dari keluarga yang sederhana tapi nak juga mengubah kehidupan kepada lebih luar biasa~ Chekgu Murni juga ada angan-angan dan ingin angan-angan tu terlaksana~ Chekgu Murni juga seperti anda tapi Chekgu Murni telah mengambil langkah awal dengan join biz nih~ LALU anda bagaimana? Masih berfikir? Cepat! Kita kejar target ke HONG KONG yang percuma tuh! Kita tunjuk pada orang sekeliling kita, bahawa kita BOLEH buat~ Cepat! Cepat! Anda bertuah kerana peluang perniagaan kini ada di depan mata! CEPAT! CEPAT! Ayuh BERTINDAK SEKARANG~

Wednesday, February 23, 2011

Kelas D Sesi 1 No. 71

Yihuuuuuuuuuuuuuuu~~ dengan bangganya ku khabarkan kepada rakan-rakan sekalian bahawasanya aku telah~

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

LULUS ujian memandu~ ahaks~

pada usia 26 tahun (ceh!), aku telah berjaya mengenggam erat seLESEN memandu~ ekekekeke

Alhamdulillah~ syukur ke hadrat Illahi kerana dengan limpah kurniaNya, telah memberi aku peluang untuk LULUS dengan jayanya~

Terima kasih juga di ucapkan kepada Sekolah Memandu Lim, Pusat Latihan Pandu Cemerlang, Tenaga Pengajar, Para Petugas PLPC serta anggota JPJ yang telah memberi ruang kepada aku~ terima kasih.

Esok petang leh p amek lesen~

Kepada Encip Rozainal, Cik Khalisah dan Cik Maryam,

Jom kita pi ronda~~~ pergh~

terima kasih

Hilangkan Gelambir Yang Menjelma Sekarang!

Huh~ ku tiru promosi Marie France Bodyline~ ;p~

Lagi yang ditiru : RM888 <--- manyak ong ooo ini nombot~

RM888 untuk 36 sesi <--- Oops~ makanya satu sesi rega lebey kurang RM25.00 (setelah dibundarkan yer~).

Sejumlah RM888,888 angpau ditawarkan <--- promosi menggoda jiwa nih~ baguih2

Ayat Tarikan : Kini, kemeriahan Tahun Baru Cina telah berakhir dan badan anda telah mengembang beberapa inci. Jadi, kurangkanlah berat badan anda dan milikilah semula susuk badan yang menawan di Marie France Bodyline <--- ceh~ cam aku wat promosi percuma kat Marie France Bodyline lak~ huh! Jangan salah paham yer adek2 ;p~

Sebagai peneraju ternama dengan pengalaman lebih daripada 20 tahun dalam bidang pelansingan, kami boleh membantu anda mengembalikan kontur yang ideal tanpa masalah. Terapi semula jadi dan tidak invasif kami boleh menyusutkan gelambir pada zon-zon bermasalah seperti perut buncit, lengan yang menggeleber dan paha yang tambun untuk mengukir alunan badan yang memukau <--- Premium Beautiful pun leh wat nih~

Serlahkan kejelitaan anda dengan kontur idaman setiap wanita. Kunjungilah kami hari ini untuk konsultasi percuma <--- wow! ayat yang leh membuatkan ati tertarik nih

Komen Chekgu Murni : Anda bebas untuk memilih apa sahaja cara untuk kelihatan cantik/ mempunyai postur badan menarik~.. namun fikirlah dulu sebelum bertindak~ amek masa~ & renung-renungkan~ sebagai contoh, RM888 untuk 36 sesi, itu memang menarik tapi jika difikirkan RM2400 untuk seumur hidup, lagi la menarik~ tapi kenapa kita masih belum nampak~ yang kita nampak hanya harganya RM2400~ tapi berbaloi dengan hasil yang kita kan dapat. Premium Beautiful~ 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. Sihat & cantik <--- pakej lengkap nih~

Kawan-kawan, amek masa dan renung-renungkan~ betul tak apa yang diwar-warkan oleh Chekgu Murni~ Anda nampak tak, apa yang Chekgu Murni nampak~ begitu juga halnya dalam berbusiness~ RISIKO~ itu perkataan sinonim dalam perniagaan~ tiada RISIKO tidak mencabarlah perniagaan maka semua kita adalah mampu~

KeKAYAan - mengapa kita perlu jeles pada kesenangan hidup orang lain walhal kita juga mampu hidup senang seperti mereka. Bagaimana? Jika kita hanya menunggu kekayaan datang pada kita, boleh berlakukah tanpa ada usaha dari kita? Jawapannya TIDAK. Keajaiban? Adakah kita bertuah sehingga keajaiban terjadi pada kita? Kita perlu berusaha untuk mengejar kekayaan. Mengapa perlu kejar kekayaan? Bukankah kehidupan sekarang telah selesa? Ya~ kehidupan anda kini adalah selesa namun tidak kah anda ingin menyahut cabaran Premium Beautiful?

Sihat + Cantik + Kaya = Bersama-sama

Sekiranya anda masih menunggu dan tidak rebut peluang yang ada lalu bagaimana untuk anda bertambah kaya? Duit bukan segalanya namun segalanya memerlukan duit. Tidakkah anda ingin bersara awal dan bergelar jutawan muda? Ini bukan mimpi tapi usaha dari diri anda sendiri. Ayuh! Bangkitlah sekarang! Cahut cabaran ini.

Fakta atau Auta : Sekiranya anda tidak mencuba, hasilnya 100% tidak berhasil NAMUN sekiranya anda mencuba, hasilnya dalam genggaman. Anda rajin, anda akan dapat. Anda malas, anda ketinggalan tapi tetap ada haarapan dan peluang. Fikir-fikirkan~

019-5735039/ abayahitam@gmail.com

Monday, February 21, 2011

Sudikah Engkau Menjadi Milik Ku~

Semenjak menjadi blogger 'tegar' kini aku telah dihantui oleh pelbagai ransangan indah duniawi~

wahai burberry~ sudikah engkau menjadi miliku? argh~ ku pohon padamu agar kau setia menunggu aku kerana kau kini adalah target aku~ kelak kita akan bersama~

nah~ aku dedahkan 'wajah ayu' mu itu buat tatapan suamiku sayang~ ekekeke~ encip rozainal bin che nan, jangan mare ek~ sekadar pic wat terapi minda jew~ huhuhu~~

inilah dia wajah idaman burberry ku~

klik Princess Victoria's Stylo Closet






Dear Princess Victoria's Stylo Closet,

Terima kasih owner kerana ada butik online untuk designer bag yang hebat cam blog owner. Saya salah seorang yang akan menjenguk ke blog owner~. Harapan saya agar saya dapat memiliki sekurang-kurangnya lima designer bag dari blog owner~ dan tida had maksimum untuk saya memiliki designer bag~ ahaks~ LIMA tuh ;p~ jika diizinkan beg saya selepas ini hanyalah designer bag sahaja~ pergh~ insyallah~

mendahului senarai :

coach <--- tunggu yer~
marc jacob <--- otw
burberry <--- my target
miumiu <--- oops.. bila ek?
louis vuition <--- my fav
gucci <--- i'm thinking of u
mulberry <-- owesome
prada <--- will u?
channel <--- excellent~ ;p~

Sunday, February 20, 2011

Premium Beautiful : O.M.G

Premium Beautiful : O.M.G

Premium Beautiful - Oh Memang Giler~.. ahaks~

Dengan harga yang ditawarkan amat berbaloi dengan kelebihan yang diberikan~

Tempah sekarang dan anda boleh jimat sehingga RM600 selagi stok masih ada~ ahaks~ dan juga jom ke Hong Kong dengan PERCUMA!

019-5735039/ abayahitam@gmail.com

Thursday, February 17, 2011

Premium Beautiful : Crown Diamont Manager

Premium Beautiful : Crown Diamont Manager oleh Salha Zain



Tertarik lak Chekgu Murni nak buat ulasan terhadap entry Salha Zain nih~ jap ek nak copy-paste ;p To Salha Zain, Chekgu Murni copy-paste entry CDM yer~ namun untuk bacaan lanjut leh klik Salha Zain ;p~

Yang menarik perhatian Chekgu Murni :

Dulu Salha fikir…Boleh ke aku sampai kat sini….Boleh ke aku jadi CDMBoleh ke aku pegang income 5 angkaBoleh ke aku merasa naik kereta BMWBoleh ke..boleh ke..boleh ke….
Jawapannye….

MEMANG BOLEH!!!!

SEMUA ORANG BOLEH!!!

Takde orang yang tak boleh….sebab kite bukan dilahirkan untuk jadi seorang yang biasa ataupun seorang yang gagal…Biasa atau gagal ialah atas diri kite sendiri…Kita yang mencorakkannya….
Orang yang berjaya ialah orang yang cepat2 ambil peluang dan usaha yang berterusan…bile kite jumpe satu peluang yang baik…jangan sesekali kite tangguh atau mengabaikannya…nanti diri kite sendiri yang rugi
Cuba bayangkan kalau salha cume hanya berfikir jee…boleh ke ni..boleh ke tu….boleh ke..boleh ke..tanpa buat pape..
Rase2 Salha boleh hidup macam sekarang ke….
atau..Salha asyik buat alasansaye ni surirumah, takde contact, takde kawan,takde modal,nanti dulula, tunggula bile saye dah bersedia….
Agak2 kalau salha nk tunggu bersedia dulu..boleh ke salha sampai macam sekarang ni…bile agaknya nk bersedia tuuuu…….
Takkan kite nak tunggu bile kite dh pencen..atau dah tua…masetu mesti dh tak larat kite nk achieve impian kite…Hasilnyaimpian hanya setakat mimpi saje…
atau..bile kite dh jumpe peluang…kite ckp..aku tak bolehla jadi cam hanis..aku tak bolehla jadi cam kak ana…ala biarla aku buat style aku sendiri…memang confirm tak jadi…
Concept business ni ialah Follow The Leader…kite buat ape yang perlu bukan buat sesuka hati…
Follow jeee…senangkan…??
So ape kate, Salha seru semua supaya kita bangkitkite ambil peluang nikite buat bersama2jgn putus asa dgn hidup kita…kita masih ade waktu…peluang masih terbuka untuk kitajom kite berjaya bersama2
Mungkin sekarang Salha dah berjaya capai impian Salha….now, giliran anda pulak…dan Salha sentiasa akan ada untuk membimbing anda….
Jangan malas, jangan tunggu, jangan buat seribu alasan…nanti kite tak kemana2
Jom kite ubah hidup kita bersama2…

Komen Chekgu Murni : Ayuh bangkit dari lamunan indah anda DAN cuba sahut CABARAN/ PELUANG anda SEKARANG! Sedarlah! Hubungi Chekgu Murni 019-5735039/ abayahitam@gmail.com

 

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa yang pada diri mereka ”- surah Ar-Ra’ad ayat 11

Sesungguhnya, Allah sangat sayangkan hambaNya yang sentiasa berusaha…

InsyaAllah…

 

 

Chekgu Murni berjumpa Cikgu Shidah~

Apa yang penting? KERJASAMA (lalalala~~.. sesambil menanyi dalam ati kecik ;p~)

Ya murid-muridku semua, hari ini Chekgu Murni ingin kenalkan kepada anak murid semua kepada Cikgu Shidah~ ekekeke~

Chekgu Murni bukanlah seorang guru tapi hanya seorang Personal Assistant sahaja tapi Cikgu Shidah adalah seorang guru~ ;p~

Cikgu Shidah antara my customer ;p~ hope Cikgu Shidah will love that Premium Beautiful so much like i loved my PB set.. that's my english + grammar correct? hentam saja la labu~~~ ekekeke

nanti kami nak amek testimonial dari Cikgu Shidah ya~

nota : Kepada Cikgu Shidah, jom join kami~.. kami ada untuk membantu cikgu~.. kita bekerja bersama-sama ;p~ Cikgu Shidah mampu buat dan BOLEH buat. Chai yuk! Chai yuk~~ kami menunggu Cikgu Shidah yer~ ekekeke ;p~

Diamont Night~

Yihuuuuuuuuuu~~.. nak pergi dineer~ ahaks ;p~

Terkenang lak masa dok kat POLI dulu, setiap semester mesti akan ada dinner~.. Dinner itu WAJIB.. time tu la nak berGAYA sakan.. BEST~ tapi aku time tu masih kanak-kanak riang.. tatau apa-apa yang diistilahkan sebagai D-I-N-N-E-R~ ahaks~.. ciannya aku?

Intro :

Aku dulu blaja kat POLISAS amek kos SAINS KESETIAUSAHAN~ pergh~~.. memang glamer abeh la kos tu~.. persepsi pertama orang bila tau kita amek kos Setiausaha nih ialah

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

berwajah CANTIK~.. ahaks~ chantek kah aku? Erk~.. kengkawan aku memang cantik tapi aku? comey jew~ ekekeke

Memula aku p dinner of course la time aku semester satu~.. tema dinner tu kalu masih aku kenang ialah TRADISIONAL~

Pergh senang giler tema TRADISIONAL nih, pakai ja la baju kurung.. huh! kan ka senang.. aku pun pakai la baju kurung kaler pink gitu + tudung puteh ngan bawa beg yang amat besar iaitu beg p kelas :) ekekek~ bila sampai ja kat hotel sana~ erk~ chantek-chantek nyer my click ngan my senior~ aku? erk.. bergaya cam nak p kelas ja~ adeh~~ ngan muka tak bermake-up~ apa itu make-up? adooiii la~.. tetiba rasa rendah diri sangat cam nak balik jew~ tapi aku dok gak kat siti smpai abeh majlis.. pedulik apa haku~.. ada aku kesah? ekekeke~

Semester dua, akibat dari pengalaman semester satu kini dalam dinner semester dua, aku up-grade sket la my look~ kekonon la~ tema dinner OLD BALCK OLDIEST~ huh~ Lagi senang.. kaler itam ja tema dia.. ekekek~.. semua senang~

Baju kurung? Tidak~ kali nih aku mengayakan baju kurung PAHANG~.. kan ka up-grade tuh? Baju kurung PAHANG kaler itam, tudung lak kaler krim~ bagi aku chantek la tuh.. siap bawa beg vincci la~ ghasa cam glemer abeh la~ tapiiiiiiiiiiiiiii.. ekekek~ bila p kat hotel~ alamak! my junior look more elegant~ my senior extra elegant~ me just simple~ erk~ tak best tul la camnih~ len kali kena lagi chantekKK~

Semester empat, aku ngan my click adalah SENIOR~ huh! kami lak rancang utk dinner dan tema kali nih KEBAYA~ peewwittt~~.. kebaya? Argh~~ best nyer.. aku kan peminat kebaya~

Aku beli KEBAYA nyonya kat kuantan kaler putih~.. jenis kain yang amat jarang dan memerlukan linning~.. basic baju puteh dan kerawang bunga-bungaan kaler warna-warni.. kain lak warna hitam.. makanya HITAM-PUTIH kehidupanku~ time nih dah pandai make-up sket-sket~ siap minta tolong housemate make-upkan gitu~ chantek~.. chantek lak bagi aku time tuh~ tapi aku tak menang lak Queen Of The Night~ ekekekek

Now~ setelah hampir 7 tahun x pernah attend dinner even my opis dinner.. aku nak p dinner Diamont Night~ lak.. cam teruja lak aku~

Aku ada berbincang ngan my biz partner, Betty~ baju apa yang nak pakai~.. nnt kami leh p shopping sama tapi aku la tak leh nak p shopping ngan dia~.. beli asing-asing la~ aku apa lagi buatla cariaan google~

Aku berkenan sungguh ngan koleksi Old Blossom Box~ pergh.. chantek siut~ dan aku terus mengorder this

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

chantek bagi aku

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

chantek x?

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

apa pandangan ampa?

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

inilah dia~

+

+

+

+

+

+

chantek kan koleksi The Old Blossom Box
aku suka sgt tangok dress itu~~ chantek nyer kamu~ ekekekek.. it's already mine ;p~

Jom chantek sama-sama ;p~ erk nape aku tak pakai abaya ja kan? erk~.. abaya ooo abaya.. next time k~

apa yang tak lengkap lagik ek?

nota : Hubungi Chekgu Murni untuk mendapatkan set Premium Beautiful dengan penjimatan sehingga RM4500 dan pakej melancong ke Hong Kong dengan PERCUMA~

Wednesday, February 16, 2011

Rina Salleh : Cantik itu kalau kurus?

Rina Salleh : Cantik Itu Kalau KURUS?

Seringkali orang mengaitkan cantik dengan kurus.
Seringkali si kurus dipuja.
Seringkali wanita gempal merasa rendah diri.
Seringkali wanita menahan lapar untuk berdiet.
Seringkali juga tidak dapat bertahan lama dengan diet yang di cipta.
Seringkali bentuk fizikal memberi impak terhadap keyakinan diri.
Seringkali juga perasaan bercampur baur apabila si cantik berdamping dengan teman lelaki.


Ah dunia. Terlalu kejam mendiskriminasi manusia. Minda terlalu bijak mempermainkan diri.
Tapi kenapa Oprah dijadikan idola? Dia tidak tergolong dalam ketegori kurus.
Nah, sekarang percayalah kurus bukan faktor utama cantik, tapi ia memang mempengaruhi keyakinan. Terutama kepada wanita yang menjadikan bentuk fizikal sebagai kayu ukuran.
 
Mula-mula pakai aku rasa tak selesa. Pertama kali kan. Tapi lepas tu aku rasa PB memang bagi kesan positif. Terutama dari segi posture badan. Bila pakai PB kita akan selalu duduk tegak, berdiri tegak. Secara tak langsung bila tak pakai pun, badan automatik ikut. Ni sangat membantu terutama bila aku perlu beraksi depan kamera. Dengan kasut yang tinggi dan perlu maintain posture depan kamera, siapa yang selesa pakai bengkung? Kena tegak 24jam. Tapi PB sangat fleksibel. Selesa!


Dan PB bukan mengikat perut kita macam korset atau bengkung biasa. Sebab dari penerangan dan pengalaman aku, PB ni membakar lemak dan membentuk badan. Jadi kalau ada lemak-lemak dekat badan, PB akan pecahkan dan bentukkan badan. Nak terangkan secara saintifik nanti ada yang pening. Hehe. Yang pasti boleh kempiskan perut buncit. Siapa cakap orang kurus tak buncit? 


Tapi jangan salah sangka. Kurus bukan bermakna kita nak menunjuk dekat orang. Nak pakai baju seksi. Atau nak pakai seluar yenki. Tapi bila kurus kita rasa lebih yakin. Lebih selesa nak berjumpa orang ramai. Dan ni akan mempengaruhi mood serta prestasi kita. Dari kajian, orang berjaya biasanya kerana mereka yakin dengan diri sendiri.
 

Yang paling penting mestilah sihat! Bukan cantik semata-mata.
Bila beli cermin mata hitam, bukan sekadar untuk dijadikan aksesori muka tapi mestilah bertindak sebagai penghalang UV yang baik. Sama jugak dengan korset. Dekat pasaran memang banyak korset. Tapi kenapa PB? Sebab PB ada banyak kebaikkan yang tak ditawarkan dalam korset lain. Boleh ke buat perbandingan dengan sunglasses? Tak kisah la, yang penting sihat tu yang utama.
 
Untuk bacaan teks secara lebih lanjut, leh ke blog Rina Salleh~






Komen Chekgu Murni :  Tak kenal, maka tak cinta. Dah kenal, terus jatuh cinta ;p~ diakui Premium Beautiful adalah pakaian dalam yang leh dikategorikan sebagai MAHAL, namun kelebihan-kelebihan yang ada padanya AMAT berBALOI~ Try la satu dulu ;p~

019-5735039/ abayahitam@gmail.com

Tips Perniagaan

Tips Perniagaan bagi mereka yang memiliki perniagaan sendiri mahupun merancang untuk memulakan perniagaan.

9/10 rezeki datangnya dari perniagaan & 74% jutawan hasilnya dari perNIAGAan.

Mengapa tidak anda?

Hubungi Chekgu Murni di 019-5735039/ abayahitam@gmail.com

Tuesday, February 15, 2011

Pakaian Dalam Selesa Tingkatkan Keyakinan Dalam Penampilan~

Kredit kepada BH PILIH B22A 16 (emel) Rabu 16 Februari 2011 oleh Shaidah Shafie~

Memilih pakaian dalam sering menjadi masalah kepada sesetengah wanita kerana jika tersilap memilih, anda akan berasa tidak selesa mungkin kerana saiz atau warna. Lebih memburukkan keadaan fabrik digunakan tidak meresap peluh menyebabkan anda rengsa sepanjang hari.

Sehubungan itu, adalah penting memastikan anda memilih pakaian dalam selesa supaya kegiatan harian berjalan lancar selain tiada rasa gatal atau melekit pada badan.

Highly recommended : Premium Beautiful Corset~



Info :

Pakaian Dalam

(a) Pastikan saiz mangkuk baju dalam atau coli menepati atau bersesuaian dengan payu dara anda bagi memastikan keselesaan.
(b) Baju dalam yang mempunyai wayar mampu menyokong payudara dan menjadikannya lebih terletak
(c) Jika anda mempunyai payudara yang berisi, elakkan memakai coli daripada fabrik renda kerana ia akan menampakkan payudara anda lebih berisi.
(d)Sebaik-baiknya, memiliki tiga coli dalam warna asas iaitu hitam, putih dan krim.
(e) Untuk penjagaan coli yang baik, jangan sekali-kali basuh menggunakan mesin pencuci. Anda hanya perlu celup dan siram, kemudian sidai di tempat redup.
(f) Coli yang baik adalah coli daripada fabrik serap peluh.

Buat Raja Sehari - Selamat Pengantin Baru~

Cuti sekolah akan menjelang tiba tidak berapa lama lagikkk.. yihuu~ kepada anak2 yang sedang bersekolah.. bolehlah mula countdown cuti dari sekarang.. bagi ibu bapa lak~.. ke mana destinasi kalian untuk kali nih? tidak lupa mesti dari kalangan kita telah menerima jemputan walimatul urus~.. wajib pergi tu ;p~



Sesetengah dari kita pula mungkin akan berubah statusnya. Kini si bujang bakal bertukar statusnya dari anak dara ke isteri mithali~ anak teruna ke suami yang bertanggungjawab~ ahaks~ anda?



Camna ngan persiapan bakal Raja Sehari kita ini? Dah sediakan checklist masing-masing~ Dgn adanya checklist ini akan dapat memudahkan urusan penyemakan bakal pengantin nanti~ ini lebey bersistem ;p~



Oops~.. jangan lupa senaraikan PREMIUM BEAUTIFUL dalam cheklist anda itu~ kerana bakal pengantin - ANDA tidak akan menyesal memilikinya.. YAKINlah~

Buat Raja Sehari pastinya impian/ angan-angan anda untuk menjadi yang terCANTIK pada hari bahagia anda itu.. semua orang berkeinginan begitu~.. kita berkahwin sekali seumur hidup~.. insyallah~



CANTIK? Pastinya penampilan anda akan diperhatikan~.. tidak kisahlah anda memilih tema apa untuk majlis perkahwinan anda itu mahupun pakaian apa yang ingin dikenakan pada tarikh keramat itu kerana pastinya anda perlu tampil cantik kerana anda adalah watak utama dalam drama kehidupan berkenaan~.. ahaks~



Sekaranglah masanya bakal pengantin sedang kikih berdiet untuk kelihatan lebih ramping sempena majlis perkahwinan mereka nanti~.. tidak perlu risau~.. ANDA hanya perlukan keyakinan yang tinggi kerana melalui adanya keyakinan yang tinggilah maka akan terpancarnya kejelitaan anda namun untuk lebih meyakinkan anda~.. Chekgu Murni ingin merecommendkan anda Premium Beautiful~



Isk.. isk~ rugi tak beli dari sekarang~ sebagai meluaskan pandangan raja sehari.. sekiranya anda membeli set Premium Beautiful anda sekarang~.. pastinya pada hari bahagia anda nanti anda akan tampil lebih anggun kerana wajah anda akan kemerah-merahan hasil tindak balas FIR. Pastinya kini anda memakai skincare yang dapat menampakkan hasil yang cantik serta-merta dan mengupah MUA yang hebat bagi menata rias wajah anda. Bukankah begitu?

Dan seterusnya anda akan mendapat potongan badan yang diidamkan oleh bakal raja sehari~.. anda kurus tapi bukan straight cam tiang letrik~.. anda gemuk tapi bukan seperti tong dram~.. yang pastinya anda akan ada potongan badan yang mantap.. anda ada SHAPE~.. kerana potongan badan yang betul akan menambahkan keyakinan anda~..




Selepas selesai majlis perkahwinan anda, teruskan pemakaian Premium Beautiful kerana dengan izinNya anda akan dikurniakan rezeki melimpah ruah hasil perkongsian kasih antara anda dan suami iaitu anak~.. Ya.. Premium Beautiful bukan penghalang untuk anda menimbang zuriat namun antara khasiatnya memberi anda alternatif untuk mengandung. Bagaimana? FIR~ itulah rahsianya~

Disahkan mengandung~.. simpan leklok Premium Beautiful anda itu di temapat yang selamat, selenggara Premium Beautiful anda itu. Ingat! kita telah melabur wang padanya dan ianya perlu jagaan rapi dari kita kerana khasiatnya~



Kemudian, setelah anda melahirkan anak dan menjalani tempoh berpantang.. Premium Beautiful akan kembali berfungsi seperti sediakala kerana dalam tempoh berpantang inilah anda perlu menggunakkannya.. anda tidak perlu lagi membazir duit untuk membeli set bersalin~ kerana anda sudah ada Premium Beautiful~ Premium Beautiful lebih praktikal dari penggunaan set bersalin.. huh!



Semestinya, bentuk badan anda akan kembali cantik~ Oops~.. risau camna nak nyusukan anak lak~.. tidak pelu risau.. kerana dengan pemakaian Premium Beautiful, ia akan memudahkan anda memberi susu badan kepada sikecil anda dan paling best Premium Beautiful menambah stok susu badan anda <--- nih berdasarkan pengalaman sendiri nih.. alhamdulillah .. anak kecil sudah berusia 1 tahun 2 bulan, susu badan yang dulunya sekadar ada2 kini melimpah ruah sehingga Chekgu Murni berkeinginan nak simpan stok susu badan dalam peti sejuk ;p~ alhamdulillah



Premium Beautiful memang PRAKTIKAL dan berBALOI-BALOI~ Tempahlah sekarang.. mungkin juga anda akan mendapat FREE ticket ke Hong Kong~ Honeymoon gitu ;p~



019-5735039 / abayahitam@gmail.com

Sunday, February 13, 2011

Chantek Nyer Kamu~

Aku jatuh chenta lagikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk~ mana satukah pilihan atiku~

yang inikah?

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+


Coach Poppy Star Leather Spotlight

atau yang inikah?

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+


Coach Poppy Gold Sequin Spotlight

atau kedua-duanya sekali~ ahaks

nota : encip rozainal bin che nan, sila jangan mare~ ahaks ;p

Friday, February 11, 2011

TOTE BOUTIQUE'S GIVEAWAY

TOTE BOUTIQUE'S GIVEAWAY
      --------------@------------------

jOm Join TOTE BOUTIQUE'S GIVEAWAY



TOTE BOUTIQUE'S GIVEAWAY

Untuk keterangan lanjut klik TOTE BOUTIQUE'S GIVEAWAY

p.s : Semoga Chekgu Murni antara yang berTUAH~.. thanks

Thursday, February 10, 2011

I'm Not Good Looking but I'm FULL of CONFIDENT

Alhamdulilah dengan menyertai business ini telah menyedarkan aku betapa pentingkan mempunyai tahap keyajinan yang tinggi~

Terima kasih my biz partner for the positive thinking. i'm glad your be always be me~

noted : i want to improve myself. all my biz partner can speak n writting well in english.. i supposed to do like them too.. guys~ help me ya~ thanks

Seperti Yang Dijanjikan

Alhamdulillah.. bersyujur ke hadrat Ilahi kerana masih mengizinkan aku bernafas di dunia yang indah ini. Seperti yang telah diwar-warkan dalam blog ini berkenaan kehadiran Hanis Haizi ke Pulau Pinang telah terlaksana~.

Semalam jam lebih kurang 7.00 malam, aku telah dijemput oleh, my biz partner Miss B di rumah. Kepada Miss B, thanks a lot for pick-up me~ ;p untung aku ada biz partner yang tidak berkira~.. maceh yer~

Prospek aku? Kita hanya mampu merancang, Allah jua yang menentukan~.. aku menjemput ramai prospek namun hanya -tve feedback~ that's ok.. i'm +tve person ;p~

walaupun prospek aku tidak memberi kerjasama yang telah dijanjikan kerana mereka mempunyai komitmen yang len, namun prospek my biz partner dapat cover semuanya. Syukur.. alhamdullilah~

Seharian, CDM Hanis Haizi entertain our customer. Rupanya ramai orang yang amat berminat dengan produk Premium Beautiful ini. Bersemangat aku dengan adanya 'bos' yang bertungkus-lumus membantu their biz partners~.. thanks bosss~

Dedulu aku tak yakin gak, camna untuk aku menjual produk Premium Beautiful ini, takut-takut produk nih hanya tersadai di rumah saja NAMUN apa yang betul-betul membuatkan aku berterima kasih kepada group CDM Hanis Haizi kerana mereka telah membantu aku mencari pelanggan dan alhamdulillah aku telah berjaya menjualpremium beautiful dengan recommed dari mereka. Alhamdulliah.. kini aku YAKIN

Aku telah mengikuti CDM Hanis Haizi buat presentation untuk our customer~ She excellent~ patutla aku admired kat dia.. dan patutlah aku join group dia~

Betul apa yang dikatakan oleh mereka, rupanya di Penang sahaja, permintaan terhadap Premium Beautiful amat menggalakkan~.. teruja nya aku :) tak yah susah hati lagik~.. yihuuuu~~

Anda bagaimana? Tempahlah sekarang~!

019-5735039 / abayahitam@gmail.com

Terima Kasih Encik Rozainal bin Che Nan

Terima kasih buat encip rozainal bin che nan kerana telah berusa membuat Header yang chantek buat blog Chekgu Murni nih~.. terima kasih ;p len kali leh buat yg len lak kan~ ;p ekekekek

p.s : rela kena marah namun hasil tetap diperolehi~

Kawan

Kawan? Bagaimana ampa mentafsirkan istilah kawan? Kawan masa senang~ Kawan masa susah~ Aku? Kekadang gumbira dengan kehadiran kawan namun kekadang kecewa dengan istilah kawan. Lumrah kehidupan~

Wednesday, February 9, 2011

Nama Saya Jangan~

terkenang aku akan iklan nih.. tapi not secara ditil~

nama saya Jangan

bila saya main pasir, ibu kata JANGAN
bila saya buat sepah, ibu kata JANGAN
bila saya tidak suka minum susu, ibu kata JANGAN

argh~.. sesekali dalam idup kita perlu belajar berkata J-A-N-G-A-N namun untuk memiliki Premium Beautiful belajarlah berkata Y-A~

Sokongan dari anda amat diperlukan~

019-5735039/ abayahitam@gmail.com

Tuesday, February 8, 2011

Be Alert~

Set ur appoiment NOW coz my CDM Hanis will come to Penang by tomorrow~ Yihuuu~~

Mari kita korek rahsia kejayaan CDM Hanis Haizi

Tarikh : 10 Februari 2011 & 11 Februari 2011
Jam : Anda tentukan
Tempat : 1st Avenue, Penang

Call me  019-5735039 / abayahitam@gmail.com

PTPTN oh PTPTN

kini kehidupan aku masih dibelenggu hutang PTPTpu~ ahaks PTPTN

Alamak~.. bila nak abeh bayar nih~.. anak dah dua tapi x habeh2 lagikkkkk~ argh~~ tolonggg.. tolongg

cepat la bagi clear PTPTN tu, my pay slip gaji nampak x chantek la coz ada 'u'~.. Please~ Go away from me ASAP

Teknik Ajaib Buat Duit

Tajuk x bley blah~

nak tau camna teknik ajaib nak buat duit? Chekgu Murni ada caranya~ ingin tahu? Hubungi chekgu murni

019-5735039 / abayahitam@gmail.com

Disebabkan Inilah ANDA Perlukan Premium Beautiful

Chekgu Murni tertarik dengan ulasan berkenaan Fashion Review for Screen Actors Guild Awards 2011 by Jumie Samsudin. Jom terjah Belog Jumie Samsudin

Terima kasih Jumie, ataih ulasan/ komen anda itu kerana memberi peluang pula kepada Chekgu Murni mempromosikan set PREMIUM BEAUTIFUL korset~

Antara komen beliau yang menarik perhatian Chekgu Murni ialah :-



Walaupun hang pakai PRADA tapi tak semestinya dress PRADA itu akan menjadi tiket hang untuk menjadi hot di red carpet. Sorry Hailee Steinfeld tak menjadi percubaan u olls ini.  Maybe kena tunggu u olls tumbuh tetek sikit lagi,  pastu ada pinggang and pungkur sikit baru lah u olls akan kelihatan hot dalam dress ini.

Komen Chekgu Murni : Wahai adik maneh~.. pakailah Premium Beautiful korset.. Pastinya ia akan mencantikkan aset semula jadi anda~ Confirm.. lepaih nih anda mempunyai ASET terindah ;p



Ampa kenai tak sapa pelakon ni?  Nama dia Jenna Fischer salah seorang pelakon dalam cita The Office dulu.  Akak suka colour dan material untuk dress ni memang glamer.  Potongan dress ini juga simple dan nampak terletak.  Cuma satu ja yang akak perasan,  ampa pasan tak tetek dia cam landok sikit?  Oleh itu u olls semua.  Tak guna berdress mahai kalau tak mampu memakai baju dalam yang mahai.  Sekian. 

Komen Chekgu Murni : Meh beli korset Premium Beautiful dengan kami meh~ Pastinya anda tidak akan menyesal~

Nota : Jom beli Premium Beautiful

Monday, February 7, 2011

My Wishlist~

Orang lain ada wishlist, aku pun nak KENA ada gak ;p~ aih~~ camna la laki aku x nek hangin kat aku~

Pesanan Penaja : Aku pun seperti wanita tipikal yang len gak~.. apa jiran aku ada, aku pun nak ada jugak~.. ahaks~

Impian aku kini nak memiliki MY FIRST DESIGNER BAG~ auw~

Aku telah sebulat suara menyatakan persetujuan untuk memiliki beg nih~ sila perhatikan dengan betul ya.. betapa chantek nyer beg idaman ku ini~ orang len dah berkurun pakai beg nih tapi aku baru memasang impian untuk memilikinya. Inilah ia beg yang menjadi igauan aku kini :-

+

+

+

+

+

+

+

+

+

jeng~

+

+

jeng~ jeng~

+

+

jeng~ jeng~ jeng~

+

+




The Classic Q Hillier Hobo is a Marc by Marc Jacobs favorite. The spacious shape holds everything and can be carried by the top handle or the adjustable and removable cross body strap.

Description :
Genuine leather.
Brass hardware.
Marc Jacobs emblem.
Signature print interior lining with a back wall zip pocket and front wall multifunctional slip pockets.
Interior zip, wall and cell phone pockets.
Single shoulder strap with an adjustable shoulder strap.
Shoulder drop: 7" length. Extended shoulder drop: 16" length.
Dimensions: 13" width x 14" high.

Style : Hillier
Colour : Cashew
 
nota : MY TARGET! Confirm i can make it~

4* Kali Sesi Rawatan Pelangsingan Hanya RM1*** Sahaja

Mengapa kita perlu membazir? Hanya kerana tertarik pada kenyataan 4* kali sesi rawatan pelangsingan berharga RM1*** sahaja? Isk~ Isk~



Kini hanya bermodalkan RM2600 anda akan mendapat sesi pelangsingan badan untuk seumur hidup tanpa ada apa-apa caj tersembunyi. Anda UNTUNG besar~ Minimun pemakaian yang dituntut hanya 8 jam sehari namun sekiranya anda berminat untuk memanjangkan tempoh pemakaian.. silakan tanpa anda perlu menambah amaun penggunaan~ Sudah JIMAT bukan?

Tambahan lagi : Hanya bermodalkan RM2600 SAHAJA anda akan mendapat keistimewaan-keistimewaan lain seperti :-

(a) Memperbetulkan pengaliran darah
(b) Memulihkan sistem pernafasan
(c) Membentuk badan & postur yang baik
(d) Membantu membersihkan toksin dari darah
(e) Meningkatkan kadar metabolisme badan
(f) Menghalang pembiakan sel kanser
(g) Fabrik yang lembut pada kulit
(h) Selesa & sesuai dipakai sepanjang hari

lagi BONUS untuk anda~ Anda mampu mendapat rebet sehingga RM600.00 ~Diulangi RM600.00 Tunggu apa lagi? Masih mahu membazirkan wang anda kepada janji-janji manis yang lain ;p

Dengan bermodalkan RM2600, anda mampu mendapat keputusan SERTA-MERTA~ Tidak perlu lagi untuk mengunggu untuk sesi rawatan seterusnya~

Kesan yang amat ketara sekali~ Jaminan sekiranya anda mendapat ukuran Premium Beautiful yang betul~ KeSELESAan di jamin untuk anda~

Risiko? <--- Wow! Anda tidak perlu bimbang/ takut kerana ia tidak akan mendatangkan risiko kepada anda~

HARGA~ <--- Owh~~.. bila difikirkan secara pantas nyer MEMANG mahal bagi sepasang baju dalam yang tidak nampak oleh orang lain~ NAMUN Premium Beautiful merupakan baju dalam ajaib~ Mengapa ajaib? Jika difikir secara logik akalnya Premium Beautiful memang berbaloi dengan harganya. Mengapa? Adakah pakaian dalam ANDA sekarang dijamin untuk seumur hidup? Semesti jawapannya TIDAK tetapi berlainan dengan Premium Beautiful kerana ianya LIFETIME WARRANTY~ Wow~.. Anda tidak perlu lagi membeli pakaian dalam yang lain selepas memiliki Premium Beautiful ini dan anda akan jatuh cinta selamanya dengan Premium Beautiful ini~.. Sehari tak pakai, badan terasa kekurangkan sesuatu~

Tunggu apa lagi~ Jika anda seorang yang berTUAH~.. FREE tiket ke HONG KONG menanti anda~.. Rebutlah peluang ini serta-merta kerana dikhabarkan rebet ini hanya berlangsung sehinggan bulan Mac 2011 sahaja~

Jom~.. hubungi Chekgu Murni untuk mendapatkan rundingan dan percubaan PERCUMA~ Dial sekarang 019-5735039 Oopss~.. Chekgu Murni tidak menjawab panggilan anda ya~ Chekgu Murni akan membalas panggilan anda kelak kerana pada waktu ini (8.00 pagi - 5.00 petang) Chekgu Murni sedang bekerja atau email abayahitam@gmail.com

Mungkin panggilan/ email anda itu mampu membawa anda melancong ke Hong Kong dengan percuma~ Jom

Ralat : Jom Jumpa Hanis Haizi

Pembetulan~

Wahai warga PULAU PINANG, KEDAH, PERLIS & PERAK~ <--- zon UTARA atau sesiapa yang sedang bercuti di antara negeri-negeri ini,

Jom kita jumpa dengan Hanis Haizi. Siapa Hanis Haizi?

Jika ANDA berminat untuk mengetahui secret receipe dari Hanis Hanis bagaimana pada usia 27 tahun SAHAJA, beliau telah mampu menjana pendapatan RM150,000.00 seBULAN~ Diulangi RM150,000.00 seBULAN.

Inilah peluang ANDA sekarang~.. Sementara kedatangan beliau ke PULAU PINANG ini, marilah kita beramai-ramai penuhkan jadual beliau~ Siapa tahu, mungkin dengan hanya pertemuan selama lima minit dengan beliau sahaja akan mampu mengubah kehidupan kita yang sediada kini kepada yang lebih baik~

Siapa yang tidak mahu berpendapatan RM150,000.00 sebulan. Sekiranya Hanis Haizi BOLEH buat, mengapa tidak kita? Hanis Haizi juga seorang wanita Melayu yang biasa-biasa sahaja bahkan dahulu kehidupannya hanya sebagai seorang surirumah sepenuh masa sahaja. Lalu bagaimana beliau berjaya mengecapi kejayaan yang beliau nikmati kini? Ayuh~.. rebut peluang keemasan ini, mari penuhkan jadual pengembaraan Hanis Haizi ke sini. Tambahan pula, ada tidak sesekali akan keRUGIan apa-apa pun malahan ANDA akan dihidangkan sesuatu yang tidak pernah anda akan sangkakan betapa mudahnya Hanis Haizi ini mengapai keJAYAan.

Ya, Chekgu Murni ingin juga berJAYA seperti beliau. Ingin juga berpendatan RM150,000.00 seperti beliau. ANDA? Tidak inginkah berpendapat sebegitu?

Jadi, apa tunggu lagi?

Kita bersyukur dengan apa yang kita miliki/ nikmati sekarang. Kita selesa dengan kehidupan yang kita lalui sekarang. Kita berada di zon yang selamat kini! Lalu mengapa perlu berubah?

Tidakkah anda mahu menjana pendapatan bulanana sebanyak ribuan, puluhan ribu, ratusan ribu RINGGIT MALAYSIA hanya untuk SEBULAN bukan SETAHUN!

Tidakkah anda mahu membantu ibu bapa / suami kesayangan anda? Ya, kita kasihankan mereka kerana berpenat lelah membanting tulang empat kerat hanya untuk sesuap nasi. Kasihan. Tidakkah kita mahu membantu mereka bersama-sama membanting tulang empat kerat untuk sesuap nasi? Ya, kita perlu bantu mereka kerana kita sayangkan mereka~

Kepada ibu bapa, kalian tiada galang gantinya~ AKU ingin sekali menabur segala kemewahan pada kalian~ Cukuplah kalian bersusah payah ketika kalian muda dahulu, ya ketika kalian bertungkus-lumus mencari rezeki (duit) untuk membesarkan aku~ Kini biarlah aku BERUSAHA pula membantu kalian~ Aku tahu kalian tidak mengharapkan bantuan dari aku kerana kalian beranggapan tidak ingin menyusahkan aku, anakmu~ Namun aku sebagai anak dan antara manusia yang bertuah kerana masih diizinkan Allah untuk berjasa kepada kalian berdua. Insyallah selagi hayat kalian masih ada, aku ingin sekali berjasa kepada kalian~

Dahulu : Aku tahu, dulu masa aku masih berstatus bujang, aku dengan sengaja melupakan kalian kerana beranggapan aku bujang lagi, baru dapat kerja pula, apa salahnya aku enjoy dulu duit gaji yang aku terima terlebih dahulu, nanti-nanti aku bagi lah pada kalian~ Argh~ menyesalnya. Kenapa lah aku pada waktu dan ketika itu berfikiran sebegitu~ naif nya aku. Kenapa aku begitu? Kesian nya pada mak ayah aku~ Teringat lagi aku suatu ketika dahulu, semasa aku mendapat tawaran melanjutkan pelajaran diploma di POLISAS, mak dan ayah sanggup berhabis RM1000.00 untuk menempah teksi menghantar aku ke sana. Ya Allah, aku tahu ketika itu amaun RM1000.00 terlalu banyak bagi mereka tapi mengapa aku lupakan mereka ketika mana aku menerima gaji pertama aku yang berjumlah RM1+++.00 Kenapa? Argh~ Menyesalnya aku. Kini? Kini aku berusaha sedaya upaya membantu mereka. Aku membantu sekadar yang aku mampu. Ya baru aku sedar~ betapa pentingnya kalian hanya selepas aku merasa sendiri betapa azabnya ketika melahirkan anakku yang sulung~ Mak~ .. terima kasih mak~ Ayah~.. terima kasih ayah~ Kepada kalian berdua, aku mendoakan semoga Allah panjangkan usia kalian berdua, moga-moga aku mampu memberi kalian sedikit kemewahan yang kalian idamkan~ Aku tahu kalian juga sama seperti aku, mempunyai impian masing-masing. Izinkan aku merealisasikan hasrat kalian itu. Insyallah. Ameen~

Kini : Aku mencuba mengikuti jejak Hanis Haizi, aku YAKIN, aku BOLEH. Aku perlukan SOKONGAN dari anda semua. Tidakkah kita mahu berjasa kepada kedua orang tua kita? Fikir-fikirkanlah~

Hanis Haizi akan berada di PULAU PINANG pada :-

10 Februari 2011 - 11 Februari 2011
di 1st Avenue Mall, Penang

10 Februari 2011 <--- Jam 2.00 Petang sehingga 10.00 malam

11 Februari 2011 <--- Jam 9.00 Pagi sehingga 2.00 Petang

Jom set appoinment NOW!

anda boleh menghubungi Chekgu Murni di 019-5735039, my biz partner Miss B 010-3997016 atau Hanis Haizi 012-6443185



Kepada warga KOMTAR, Penang JOM kita jumpa dengan Hanis Haizi~ Peluang perniagaan ini terbuka luas untuk kakitangan kerajaan/ swasta ataupun kepada sesiapa sahaja yang ingin berubah~.. Jom sertai kami sekarang!

Jom rebut peluang keemasan ini~

abayahitam@gmail.com / 019-5735039

Wednesday, February 2, 2011

Jom Jumpa Hanis Haizi

Perhatian~

Hanis Haizi, my idol akan datang ke PENANG~..

Berminat tak nak jumpa dengan dia? Jika berminat boleh la contact Chekgu Murni di
019-5735039 atau my business partner, MissB di 010-3997016 atau anda juga boleh contact Hanis Haizi sendiri di 012-6443185

Temujanji pada 08 Februari 2011 (Selasa)
Jam lebih kurang 6.30 Petang
Bertempat di 1st Avenue, Penang

Hubungi kami SEKARANG~.. mungkin pertemuan kita ini akan mengubah kehidupan kita 360 darjah~..

Jangan lepaskan peluang nih~


Tuesday, February 1, 2011

From Taiping With LOVE

Panggilan Buat Orang-Orang Taiping & Kawasan-Kawasan Yang Sewaktu Dengannya


Taman Tasek Taiping~

Chekgu Murni akan ke Taiping~~ Yihuuuu~~.. Chekgu Murni balik ke rumah mertua lew~

Dari : 03 Februari 2011 (Khamis) - 04 Februari 2011 (Jumaat)

Kepada sesiapa yang berminat dengan Premium Beautiful atau berminat dengan Business Premium Beautiful - berminat untuk menjadi business partner of our team~

Hubungi Chekgu Murni untuk set appointment~

FREE Hong Kong trip is waiting for you~

019-5735039 / abayahitam@gmail.com

Dan untuk orang-orang di KEPALA BATAS, Seberang Perai Utara~

Insyallah.. jika diizinkan pada 05 Febrauri 2011 (Sabtu) - 06 Februari 2011 (Ahad), Chekgu Murni akan berada disana pula~

Jangan lepaskan peluang ini~.. Hubungi Chekgu Murni

Aku Yakin, Aku BOLEH

Hampir boleh dikatakan setiap hari, aku akan klik Premium Beautiful Top* Agent untuk aku memotivasikan diri aku sendiri.


Hanis Haizi - Life In the Fab lane~

"Oh Hanis Haizi, alangkah bagus nya kalau aku boleh jadi macam hang~.. Hang masih lagi muda tapi mampu berpendapatan bulanan RM150,000.00. Fuh~.. hebatnya hang. Aku pun nak jadi macam hang juga~.. Aku ada macam-macam impian. Kalau pendapatan aku mencecah RM150,000.00.. aihh~.. macam-macam aku BOLEH buat..."

DUIT bukan segalanya tapi segalanya memerlukan DUIT.

Aku YAKIN aku BOLEH berJAYA. Aku amat YAKIN

Jom kawan-kawan! Kita harus berfikiran POSITIF. Jom JOIN aku~ ampa BANTU aku dan aku BANTU ampa~ win-win situation~

nota : KITA boleh buat~.. Jom sertai Chekgu Murni sekarang~

Aku nak jugak berpendapatkan RM4-5-6 angka untuk SETIAP bulan~..
Aku nak jugak memperbaiki ekonomi rumah tangga aku kepada yang terbaik~..
Aku nak jugak membantu suamiku tersayang dalam hal-hal kewangan~..
Aku nak jugak hadiahkan barangan MEWAH buat diri aku~..
Aku nak jugak berjasa kepada kedua orang tuakan + keluarga mertuaku~..
Aku nak jugak memberi yang terbaik buat anak-anak aku~..
Aku nak jugak menjadi pemimpin yang terbaik dalam group aku~..
Aku nak jugak jadi macam Hanis Haizi~..
Aku nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.. NANAK~.. nanak~~..
tapi kalau aku nak ja tanpa usaha macam mana aku nak dapatttttttttt~..
JOM join aku~.. aku mencari business partner~.. aku janji aku akan buat yang terBAIK untuk kita bersama.. kalau aku sorang ja dok nak.. ampa? Jom~ contact aku~


019-5735039

Klik Premium Beautiful Top* Agent klik! klik! klik!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...