My Future Business Partners

Thursday, February 17, 2011

Diamont Night~

Yihuuuuuuuuuu~~.. nak pergi dineer~ ahaks ;p~

Terkenang lak masa dok kat POLI dulu, setiap semester mesti akan ada dinner~.. Dinner itu WAJIB.. time tu la nak berGAYA sakan.. BEST~ tapi aku time tu masih kanak-kanak riang.. tatau apa-apa yang diistilahkan sebagai D-I-N-N-E-R~ ahaks~.. ciannya aku?

Intro :

Aku dulu blaja kat POLISAS amek kos SAINS KESETIAUSAHAN~ pergh~~.. memang glamer abeh la kos tu~.. persepsi pertama orang bila tau kita amek kos Setiausaha nih ialah

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

berwajah CANTIK~.. ahaks~ chantek kah aku? Erk~.. kengkawan aku memang cantik tapi aku? comey jew~ ekekeke

Memula aku p dinner of course la time aku semester satu~.. tema dinner tu kalu masih aku kenang ialah TRADISIONAL~

Pergh senang giler tema TRADISIONAL nih, pakai ja la baju kurung.. huh! kan ka senang.. aku pun pakai la baju kurung kaler pink gitu + tudung puteh ngan bawa beg yang amat besar iaitu beg p kelas :) ekekek~ bila sampai ja kat hotel sana~ erk~ chantek-chantek nyer my click ngan my senior~ aku? erk.. bergaya cam nak p kelas ja~ adeh~~ ngan muka tak bermake-up~ apa itu make-up? adooiii la~.. tetiba rasa rendah diri sangat cam nak balik jew~ tapi aku dok gak kat siti smpai abeh majlis.. pedulik apa haku~.. ada aku kesah? ekekeke~

Semester dua, akibat dari pengalaman semester satu kini dalam dinner semester dua, aku up-grade sket la my look~ kekonon la~ tema dinner OLD BALCK OLDIEST~ huh~ Lagi senang.. kaler itam ja tema dia.. ekekek~.. semua senang~

Baju kurung? Tidak~ kali nih aku mengayakan baju kurung PAHANG~.. kan ka up-grade tuh? Baju kurung PAHANG kaler itam, tudung lak kaler krim~ bagi aku chantek la tuh.. siap bawa beg vincci la~ ghasa cam glemer abeh la~ tapiiiiiiiiiiiiiii.. ekekek~ bila p kat hotel~ alamak! my junior look more elegant~ my senior extra elegant~ me just simple~ erk~ tak best tul la camnih~ len kali kena lagi chantekKK~

Semester empat, aku ngan my click adalah SENIOR~ huh! kami lak rancang utk dinner dan tema kali nih KEBAYA~ peewwittt~~.. kebaya? Argh~~ best nyer.. aku kan peminat kebaya~

Aku beli KEBAYA nyonya kat kuantan kaler putih~.. jenis kain yang amat jarang dan memerlukan linning~.. basic baju puteh dan kerawang bunga-bungaan kaler warna-warni.. kain lak warna hitam.. makanya HITAM-PUTIH kehidupanku~ time nih dah pandai make-up sket-sket~ siap minta tolong housemate make-upkan gitu~ chantek~.. chantek lak bagi aku time tuh~ tapi aku tak menang lak Queen Of The Night~ ekekekek

Now~ setelah hampir 7 tahun x pernah attend dinner even my opis dinner.. aku nak p dinner Diamont Night~ lak.. cam teruja lak aku~

Aku ada berbincang ngan my biz partner, Betty~ baju apa yang nak pakai~.. nnt kami leh p shopping sama tapi aku la tak leh nak p shopping ngan dia~.. beli asing-asing la~ aku apa lagi buatla cariaan google~

Aku berkenan sungguh ngan koleksi Old Blossom Box~ pergh.. chantek siut~ dan aku terus mengorder this

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

chantek bagi aku

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

chantek x?

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

apa pandangan ampa?

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

inilah dia~

+

+

+

+

+

+

chantek kan koleksi The Old Blossom Box
aku suka sgt tangok dress itu~~ chantek nyer kamu~ ekekekek.. it's already mine ;p~

Jom chantek sama-sama ;p~ erk nape aku tak pakai abaya ja kan? erk~.. abaya ooo abaya.. next time k~

apa yang tak lengkap lagik ek?

nota : Hubungi Chekgu Murni untuk mendapatkan set Premium Beautiful dengan penjimatan sehingga RM4500 dan pakej melancong ke Hong Kong dengan PERCUMA~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...