My Future Business Partners

Monday, February 7, 2011

My Wishlist~

Orang lain ada wishlist, aku pun nak KENA ada gak ;p~ aih~~ camna la laki aku x nek hangin kat aku~

Pesanan Penaja : Aku pun seperti wanita tipikal yang len gak~.. apa jiran aku ada, aku pun nak ada jugak~.. ahaks~

Impian aku kini nak memiliki MY FIRST DESIGNER BAG~ auw~

Aku telah sebulat suara menyatakan persetujuan untuk memiliki beg nih~ sila perhatikan dengan betul ya.. betapa chantek nyer beg idaman ku ini~ orang len dah berkurun pakai beg nih tapi aku baru memasang impian untuk memilikinya. Inilah ia beg yang menjadi igauan aku kini :-

+

+

+

+

+

+

+

+

+

jeng~

+

+

jeng~ jeng~

+

+

jeng~ jeng~ jeng~

+

+




The Classic Q Hillier Hobo is a Marc by Marc Jacobs favorite. The spacious shape holds everything and can be carried by the top handle or the adjustable and removable cross body strap.

Description :
Genuine leather.
Brass hardware.
Marc Jacobs emblem.
Signature print interior lining with a back wall zip pocket and front wall multifunctional slip pockets.
Interior zip, wall and cell phone pockets.
Single shoulder strap with an adjustable shoulder strap.
Shoulder drop: 7" length. Extended shoulder drop: 16" length.
Dimensions: 13" width x 14" high.

Style : Hillier
Colour : Cashew
 
nota : MY TARGET! Confirm i can make it~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...