My Future Business Partners

Thursday, February 17, 2011

Premium Beautiful : Crown Diamont Manager

Premium Beautiful : Crown Diamont Manager oleh Salha Zain



Tertarik lak Chekgu Murni nak buat ulasan terhadap entry Salha Zain nih~ jap ek nak copy-paste ;p To Salha Zain, Chekgu Murni copy-paste entry CDM yer~ namun untuk bacaan lanjut leh klik Salha Zain ;p~

Yang menarik perhatian Chekgu Murni :

Dulu Salha fikir…Boleh ke aku sampai kat sini….Boleh ke aku jadi CDMBoleh ke aku pegang income 5 angkaBoleh ke aku merasa naik kereta BMWBoleh ke..boleh ke..boleh ke….
Jawapannye….

MEMANG BOLEH!!!!

SEMUA ORANG BOLEH!!!

Takde orang yang tak boleh….sebab kite bukan dilahirkan untuk jadi seorang yang biasa ataupun seorang yang gagal…Biasa atau gagal ialah atas diri kite sendiri…Kita yang mencorakkannya….
Orang yang berjaya ialah orang yang cepat2 ambil peluang dan usaha yang berterusan…bile kite jumpe satu peluang yang baik…jangan sesekali kite tangguh atau mengabaikannya…nanti diri kite sendiri yang rugi
Cuba bayangkan kalau salha cume hanya berfikir jee…boleh ke ni..boleh ke tu….boleh ke..boleh ke..tanpa buat pape..
Rase2 Salha boleh hidup macam sekarang ke….
atau..Salha asyik buat alasansaye ni surirumah, takde contact, takde kawan,takde modal,nanti dulula, tunggula bile saye dah bersedia….
Agak2 kalau salha nk tunggu bersedia dulu..boleh ke salha sampai macam sekarang ni…bile agaknya nk bersedia tuuuu…….
Takkan kite nak tunggu bile kite dh pencen..atau dah tua…masetu mesti dh tak larat kite nk achieve impian kite…Hasilnyaimpian hanya setakat mimpi saje…
atau..bile kite dh jumpe peluang…kite ckp..aku tak bolehla jadi cam hanis..aku tak bolehla jadi cam kak ana…ala biarla aku buat style aku sendiri…memang confirm tak jadi…
Concept business ni ialah Follow The Leader…kite buat ape yang perlu bukan buat sesuka hati…
Follow jeee…senangkan…??
So ape kate, Salha seru semua supaya kita bangkitkite ambil peluang nikite buat bersama2jgn putus asa dgn hidup kita…kita masih ade waktu…peluang masih terbuka untuk kitajom kite berjaya bersama2
Mungkin sekarang Salha dah berjaya capai impian Salha….now, giliran anda pulak…dan Salha sentiasa akan ada untuk membimbing anda….
Jangan malas, jangan tunggu, jangan buat seribu alasan…nanti kite tak kemana2
Jom kite ubah hidup kita bersama2…

Komen Chekgu Murni : Ayuh bangkit dari lamunan indah anda DAN cuba sahut CABARAN/ PELUANG anda SEKARANG! Sedarlah! Hubungi Chekgu Murni 019-5735039/ abayahitam@gmail.com

 

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa yang pada diri mereka ”- surah Ar-Ra’ad ayat 11

Sesungguhnya, Allah sangat sayangkan hambaNya yang sentiasa berusaha…

InsyaAllah…

 

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...