My Future Business Partners

Monday, March 21, 2011

Mari Memiliki Kulit Wajah Yang Gebu Bersama Lactolite

Dear cikWHITE forever~

Chekgu Murni nak minta keizinan 'curik' pic cikWHITE forever~ yang gebu tu~ nak wat testimonial berkenaan lactolite~

maceh ;p~

Attention!

Chantek kan cikWHITE forever~ nih


klik cikWHITE forever~ for more detail
meh me introduce kepada ampa semua ;p~

cikWHITE forever~ nih, me kenal masa kat POLISAS~ kami amek kos yang sama iaitu DSK namun berbeza kelas, cikWHITE forever~ dok kelas A, me dok kelas B~ ahaks

rahsia yang me simpan selama nih~ : me sebenarnya admired sungguh kat cikWHITE forever~ nih.. cikWHITE forever~ memiliki kulit yang amat puteh- kalah anak cina kalu dok sebelah dia~ me selalu gak curik-curik pandang dia~ me teringin nak mendekati dia tapi me takut~ dia kan chantek ;p~ me lak biasa ja~ hanya hingusan ja~ ekekekek

masa dok POLI, me ghasa me senyum ja kat dia, tak penah pun nak bertegur-sapa ngan dia~ bagi me dia cam sombong~ tul kah wahai cikWHITE forever~? ahaks~

sekian, tu ja yang leh me introduce~ kalu berminat leh terjah blog cikWHITE forever~ sendiri~

sebenarnya me tertarik dengan kulit wajah cikWHITE forever~ nih.. nampak gebu lew~ (diakui dia memang puteh) tapi nampak kulit wajahnya cam lembab + chantek ja~ me tanya dia~ cikWHITE forever~ gtau dia minum LACTOLITE~

fuyooo~ LACTOLITE~.. me nak minum gak la camnih~ sekiranya dalaman kita bersih, ianya akan terpancar pada luaran yakni pada wajah kita~ fuhhh~ nanak kulit cantik gak~ jom beli lactolite~

Soklan : Apa itu LACTOLITE?
Jawapan : Tunggu next entry Chekgu Murni k~


Lactolite 25 sachet RM158.00
meh layan pic cantik cikWHITE forever~ lagik @~@/


cantiknya kamu~
nota : nape la aku asik admired kat si cantik nih ja~

3 comments:

  1. adeh..malu i! cikwhite xpenah sombong k! cuma cikwhite nih pemalu byk3 ;)

    ReplyDelete
  2. ekekeke~ ya ya~ tu la yang susah nyer.. hanya memberi pandangan syok sndri~ cikwhite tak sombong tapi pemalu byk3 ek <--- tak kenal maka tak cinta ;p~

    ReplyDelete
  3. yup blom kenai blom centa ;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...