My Future Business Partners

Sunday, March 20, 2011

Shawl Denim~ Cantik Ooo~

Shawl Denim - shawl paling HOT abad nih~ ahaks~ semestinya kita akan lebih terTARIK pada wanita di luar sana pakai shawl berbanding tudung ekin~ tul x? kalu tanya aku, jawapannya BETUL.. BETUL.. BETUL~ kalau pakai shawl kita akan nampak lebih stylo~ erk~ x kira la, shawl tu murah atau mahal, yang penting kita pandai menggayakannya~

Skrg aku tengah 'ketagih' ngan shawl denim~ Shawl denim adalah dari gabungan denim + chiffon & fully denim.. akan kelihatan sangat chantek jika kita pandai menggayakannya~ sesuai bila pakai kuar jenjalan ngan our family or friends~ nak pegi dating pon sesuaiiii~ ahaks~

aku pun xmo ketinggalan nak miliki gak shawl nih~ aku beli online jer skrg nih~ mudah tambahan up-to-date~ ekekeke

jom kita tengok tiga owner nih menggayakan shawl denim~

Koleksi Shawl Denim dari Mia Stuffz

Koleksi Shawl Denim dari Prettyintown

Koleksi Shawl Denim dari Hani Online Boutique
Cantikkan? Tudung yang sama namun bila tiga orang owner yang berlainan memberi imej yang berlainan~ arghh~ aku nak satu! jom beli!

nota : Kepada owner Mia Stuffz, prettyintown & Hani Online Boutique, Chekgu Murni copy-paste pic kalian yer~ semoga maju jaya~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...