My Future Business Partners

Wednesday, April 20, 2011

Aku Ditukarkan Ke Penjara Perlis~ Arghh~

Kekadang aku terasa ati gak ngan bos aku nih~ asik2 nak tukarkan aku ke Penjara Perlis~ apa kes! huh! tenson gak kalu dapat bos baik cam pengarah nih~ leh gak perli2 aku!

nih semua gara-gara kualiti aku bekerja la nih~ keja main2 ;p~ ahaks~ lagipula matlamat bos kini~ yang baguih disimpan~ yang tidak baguih dikeluarkan~ erk! aku dikeluarkan means aku tak baguih lew~ alamak!

wahai tuan pengarah, apakah kriteria PA yang tuan mahukan? leh gtau/ citer/ ajarkan tak? saya sedia berubah untuk menjadi yang lebey bayek~

erk! soal nak tukarkan ke Penjara Perlis tu~ leh tak request tukar ke wisma putra~ *mention* hik~ hik~ hik~ apa ada kat Penjara Perlis~ tukar p putrajaya kew cyberjaya kew key ell kew mana2 tempat yang bombastik sket lew~ komtar pun leh gak~ ekekekeke~

3 comments:

  1. bos memang susah nak senang dengan kita la kak.. asik cari salah je :(

    ReplyDelete
  2. Pupel Liyana : uiks~ ayat mare kew tu? bos kak muni nih bayek~ sampai kak muni nek lemak~ kak muni, PA yang ngulat ;p~

    ReplyDelete
  3. awak kerja penjara? pernah tengok hukuman sebat rotan?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...