My Future Business Partners

Tuesday, April 5, 2011

Bulatkan Hati Anda Dengan Pemimpin~ Just Follow The Leader~

Just Follow The Leader~ ahaks~


ADAKAH ANDA

+

+

+

+

+

1. Bosan tengok LEMAK YANG TERKUMPUL a.k.a terletak elok jew di PEYUT~ Bila pakai dress~ alamak nampak berLIPAT-LIPAT~ chantekkah?

2. Menyampah~ tak suke! tak suke! dengan BENTUK BADAN out of shape~ yakni mengeleber sana-sini-situ dan situn ;p~ chantekkah?

3. Geram tahap dewa-dewi pabila mata sendiri berpura-pura terpandang peha sendirik yang amat BESAR cam gajah~ uiks~ bila berjalan jew peha kiri berlaga dengan peha kanan sesama sendirik~ alamak~ chantekkah?

4. Tidak tertahan dengan SAKIT URAT BELIKAT/ SAKIT BELAKANG ataupun sengal-sengal badan ataupun badan yang penuh dengan ANGIN kus-kus~ ekekeke~  lagik sakit pinggang~ chantekkah?

5. Erk! Rasa cam nak pengsan ataupun dah pengsan pabila 'teman baik' datang menjengah setiap bulan~ PERIOD PAIN~ wow! sakit nyer~ kalu leh bagi kat org len kan baguih~ chantekkah?

6. Teringin nak mengandung anak hasil perkongsian hidup dengan yang tersayang setelah lama berkahwin namun masih belum dikurniakan rezeki~ dah pelbagai rawatan tradisional dan moden telah dicuba dan masih tercari-cari produk yang sesuai~ chantekkah?

7. Nak badan extra bergetah kembali selepas berkorban melahirkan zuriat yang ditunggu selama ini~ ada sesetengah berpendapat~ body wanita selepas bersalin nih.. kalu kena dengan gaya penjagaannya maka akan bertambah mantap lah~ mengiurkan~ namun jika tersalah jaga~ itulah yang mengelember sana-sini~ NAMUN bila berpantang tak kuasa nak pakai bengkung tradisional yang berbelit agak-agak susah pakai tuh~ pehtu jalan cam robot~ lagik~ bila nak melepaskan hajat~ alamak! susah bebenor! chantekkah?

8. Semestinya nak jadik RATU/ PERMAISURI terchantek sekali di hari bahagia anda~ almaklumlah sekali seumur idup~ postur badan yang chantek~ kulit wajah yang kemerah-merahan~ chantekkah?


Nah cuba pakai PREMIUM BEAUTIFUL nih~

Insyallah~ KEAJAIBAN akan berlaku~  erk! Adakah keajaiban di dunia nih? cer.. fikir~ cer.. fikir~




FREE CONSULTION~ FREE TRIAL~ FREE DELIVERY~

PAY CASH ataupun ANSURAN~

Harga SPECIAL untuk 7 orang PERTAMA yang contact Chekgu Murni melalui post entry ini~

Oops~ sila sebut kata kunci : AJAIB


019-5735039

1 comment:

  1. sy punye body shape pear
    36-27-40
    belum kwen lagi
    but soon will be insyaAllah
    rase sdikit stress sbb peha n kaki besar
    bleh ke pakai sy pkai PB ni?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...