My Future Business Partners

Sunday, April 24, 2011

Hmm~ Aku Nak Body Yang Solid Time Ghaya Nih~

Camna nak dapatkan BENTUK BADAN yang SOLID/ MANTAP bersempena Hari Ghaya yang bakal menjelang kelak~ ahaks~ puasa pun belum, dah nak ghaya ;p~ *hik~ hik~ hik* kita kena wat persediaan awal k~

Jom kita semak dulu bentuk badan kita~

Adakah bentuk badan kita begini~


mana satu bentuk badan idaman anda?

pilih ooo pilih~

dah tahu dah kategori badan anda~ jom semak apa yang boleh kita lakukan untuk mendapatkan body yang curvy ;p~

Mendahului senarai, semestinya anda perlukan~


Premium Beautiful semestinya pilihan utama ;p~


disamping itu, diet yang sihat akan membantu anda gak~


Erk~ makan makanan yang sihat~

tidak dilupakan, senaman baguih untuk kesihatan~


Senaman baik untuk kesihatan ;p~
masih berfikir lagik~ cer.. fikir.. cer.. fikir ;p~ jangan fikir lama2 k~ bertindak sekarang!

abayahitam@gmail.com / 019-5735039

2 comments:

  1. nk jugak!;'( skunk bdn dah naikkkk~;'(

    ReplyDelete
  2. dark rose : pompuan mana yang tak mau kelihatan chantekkan ;p~ apakah?

    leh la cuba dark rose <--- ayat promote ;p~

    berminat leh gtau kak muni k~ harga special tuk dark rose ;p~ huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...