My Future Business Partners

Monday, April 4, 2011

OBES : Buat saya MALAS~

Kepada Owner Jendela Hidup,

Chekgu Murni minta kebenaran copy-paste entry Kak Aya ;p~ maaf sekiranya tindakan ini mengganggu kak aya~

maceh~

Muniza~

Attention!

Chekgu Murni berhajat bebenor nak jadikkan Kak Aya sebagai my testimonial~ Paseypa? Jom klik ke blog beliau~ Jendela Hidup Uiks~ Paseypa Chekgu Murni kekunun memilih kak aya untuk menjadi testimonial Chekgu Murni? cer.. teka~.. cer.. teka~ ahaks~

Dalam Chekgu Murni dok blogwalking, maka terjumpalah blog kak aya nih~ blog kak aya punya header yang chantek~ Chekgu Murni dah lew addict ngan pic cartoon~ chantek jew~ maka dari header yang chantek tu la Chekgu Murni baru teruskan pembacaan entry-entry kak aya~ Oops~ upernyer header yang chantek memainkan peranan jugak kan utk menarik minat Chekgu Murni~ Ahaks~

Dari pembacaan Chekgu Murni yang sekali pintas itu, Chekgu Murni dapat kesimpulan yang kak aya perlukan bantuan~ bantuan? bantuan yang bagaimana? dia perlukan bantuan dari segi maybe nasihat~ bagaimana nak mendapatkan BMI yang ideal bagi dirinya~ macam2 tips/ petua diberikan~ cuma pilih yang mana satu bersesuai dengan diri~

Apa lagik~ Chekgu Murni pun mencuba nasib lew~ untung sabut - timbul~ untung batu - tenggelam~ maka Chekgu Murni higly recommend PREMIUM BEAUTIFUL

Chekgu Murni sedia maklum~ harga Premium Beautiful merupakan penghalang utama untuk anda mencuba ;p~ tul x? lagi pula kesannya belum tentu lagik positif~ takut pelaburan yang dileburkan tidak berbaloi-baloi~ nak harapkan testimonial Chekgu Murni sendiri mestilah yang bayek2 sahaja almaklumlah Chekgu Murni pengedar Premium Beautiful~ ahaks~ namun tetimonial Chekgu Murni asli tau~ pengalaman sendirik~

Maka, sebab inilah Chekgu Murni berhajat benar nak jdkan kak aya my testimonial~ Chekgu Murni tak kenal pun kak aya~ Kak aya pun tak kenal Chekgu Murni~ kami tiada kepentingan pun namun Chekgu Murni memang nak kak aya mencuba Premium Beautiful~ berkenaan harga~ jangan rsau~ ditanggung beyes~

Jom kongsi maklumat nih : Hindari Lemak~ Jauhi OBESITI~ JANGANlah GEMUK!

Cer.. citer.. cer.. citer~

Tertarik tak tittle cenggitu~ ahaks~

sebagaimana yang semua orang sedia maklum (kerana ini adalah pengetahuan am!)~ iaitu BERAT badan yang berlebih-lebihan akan mengundang/ menjemput pelbagai masalah yang SERIUS adakalanya kurang SERIUS :p~ namun bukan tertumpu pada berat badan yang berLEBIH-LEBIHan sahaja namun yang kurang berat jugak akan ada masalahnya namun fokus utama kini adalah bagi yang berlebihan berat badan~ Antara maslah yang akan dihadapi sekiranya anda GEMUK!

diabetes~
serangan jantung~
kanser~
darah tinggi
dan pakej2 penyakit yang seangkatan dengannya lagik~ ;p~

namun kita berusaha menghindari penyakit2 nih dengan pemakaian Premium Beautiful (ya~ kita berusaha numun Allah jua yang menentukan - siapa yang tidak mahu kesihatan yang baik~)

“FIR di dalam Premium Beautiful bertindak semulajadi, dimana sel-sel badan akan berolahraga lebih berkinetik, mengoptimumkan kadar metabolisma badan. Ia diuji secara klinikal dan terbukti sebagai 'treatment' paling berkesan untuk pengurangan berat dan pengurusan jisim tubuh. Beribu-ribu orang di seluruh dunia telah mendapatkan manfaat daripada FIR 'treatment' seumpama ini

Begitulah hebatnya kuasa FIR nih~ tapi almaklumlah kalu dari segi pembacaan sahaja dan tidak disusuli dengan tindakan dengan cara membeli korset ajaib ni manakan dapat hasilnya~ oleh yang demikian, kenalah cuba dahulu baru tahu~

kak aya, jom cuba satu!

abayahitam@gmail.com

019-5735039

2 comments:

  1. Chegu,t.kasih la nak jadikan k.aya testimoni, tapi kak aya memang tak mampu kalau nak beli PB, mahal tu..

    sekarang cuba diet-det sendiri je, memang lambat la tapi tak perlukan modal sebesar PB.

    t.kasih sekali lagi chegu

    ReplyDelete
  2. Kak Aya : Maceh Kak Aya~ tapi muni nak gak kak aya jd my testimonial ;p~ berkenaan bayaran leh bayar secara ansuran tapi kalu kak aya bertuah~ leh dapat percuma~ ahaks~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...