My Future Business Partners

Monday, April 4, 2011

Premium Beautiful : Jom Jawab Soklan~

Soklan : Adakah ANDA boleh memberi feedback yang telus/ ikhlas berkenaan Premium Beautiful? Terutama sekali berkenaan kesan-kesan positif dari pemakaian Premium Beautiful~

Sekiranya jawapan anda : Ya~ mengapa anda berkata "ya"~

Sekiranya jawapan anda : Tidak~ mengapa anda berkata "tidak"~ Sudahkan anda memiliki sekurang-kurang SATU SET LENGKAP PREMIUM BEAUTIFUL? Jika anda pernah memiliki Premium Beautiful dan masih berkata TIDAK padanya~ feedback anda adalah ikhlas namun jika anda TIDAK PERNAH MENCUBA mahupun menyentuh fabrik Premium Beautiful dan berkata tidak padanya anda adalah seorang yang BERFIKIRAN NEGATIF! Tak elok berfikiran negatif dan anda belum layak lagik bagi feedback yang Premium Beautiful nih tak bagus~ ahaks~ emo sat~

Kekadang Chekgu Murni feed-up gak ngan kengkawan di sekeliling~ mementanglah Premium Beautiful nih baguih~ asik nak bg feedback negatif ja~ walhal tidak pernah pun mencuba premium beautiful~ nak bg free consultion dan free trial pun tak mau! nih nak komen lak~

antara ayat-ayat negatif orang yang tidak pernah mencuba premium beautiful tetapi masih berminat nak kritik~

* Premium Beautiful nih bukannya bagus sangat~ setakat nak besarkan tete* bayek guna atika bla.. bla.. bla~ murah sket~ tak pun guna ja dari produk cosway bla.. bla.. bla.. nah! nak sangat tete* besar~ <--- komen : ok! anda ada pilihan samada nak cuba Premium Beautiful atau mana-mana produk yang lain yang anda rasakan berbaloi dari segi harga dan kualiti~

* "... ala setakat keputihan ja~.. x yah la beli Premium Beautiful mahal sangat~ bayek beli pencuci Sireh Mas bla.. bla.. bla.. lagik kita makan ja D' Folia bla.. bla.. bla.. jimat! Tak yah membazir~ <--- komen : ok! itu adalah hak anda~

* Premium Beautiful sebagai set bersalin/ berpantang anda~ Wat pa la membazir beli premium beautiful tuh~ dedula mak2 kita pakai ja barut tradisional~ badan cantik gak~ lepas abeh pantang kan dah tak boleh guna dah~ rugi tu~ <--- komen : ok! tu pandangan anda~ mak2 kita dulu pun tak guna premium beautiful just guna barut ja~ namun mak2 dulu disiplin dalam berpantang~ mana ada istilah curik2~ PEMBETULAN : Premium Beautiful pratikal dipakai sebelum/ semasa/ selepas berpantang~ bukan utk satu penggunaan sahaja malahan pelbagai~ anak dara pun leh pakai u~

*"... aku kurus dah.. dah tak perlu premium beautiful~.. <--- ok! anda kurus tak bermakna Premium Beautiful x sesuai untuk orang kurus~Kurus bagaimanakah anda? kurus cam tiang letrik atau kurus yang ada shape? mana menjadi pilihan? Tepuk dada, tanya selera masing-masing k~

*"... mahal la Premium Beautiful nih~ aku tak mampu <--- ok! inilah POINT UTAMA mengapa nada kritik premium beautiful kerana harganya yang anda istilahkan MAHAL~ fikirlah secara positif dan logik akal betapa banyak kebaikan yang diberikan oleh Premium Beautiful~ sekali investment untuk seumur hidup~

anda PATUT cuba, anda PATUT merasai kelebihan, anda PATUT menerima yang terBAIK~

kesimpulan : Janganlah anda berkata TIDAK kepada kebaikan~ kalau nak komen tu biarlah mempunyai ciri-ciri asa yang kukuh~ anda TIDAK PERNAH pun mencuba namun jawapan negatif dah mula berputik difikiran anda~ mana nak datang kebaikan~

abayahitam@gmail.com

019-5735039

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...