My Future Business Partners

Monday, April 25, 2011

Ratuku~

Cer.. fikir~ cer.. fikir~ apakah hadiah terbayek untuk dihadiahkan pada orang yang tersayang bersempena HARI IBU nanti~
IBU~ IBU~ engkaulah RATU hatiku ;p~ *lalalala~*
1. Kenapa lew berkali-kali kena tukar baju sebab tak mau nampak perut yg BUNCIT ni siap menggelebeh lagik~ silap-silap akan disangka mengandung lak~ chantekkah?
2. Kenapala STRECTH MARK ni tak nak hilang~ argh~ anak dah besar namun strecth mark masih lagik terletak elok jew~ chantekkah?

3. Selalu MIGRAINE dan SAKIT KEPALA~ amat tidak selesa ok~ chantekkah?

4. Setiap bulan mesti kena carik MC sebab PERIOD PAIN ~ masalah-masalah~ chantekkah?

5. Tidak selesa memandu kenderaan tak kisahlah jarak dekat mahupun jarak jauh~ gara-gara SAKIT BELAKANG~ lelaki ke perempuan ke~ sakit belakang tetap sakit~ argh~ chantekkah?

 

OLEH YANG DEMIKIAN, MASIH MENUNGGU LAGI~ BERTINDAK SEKARANG! DAPATKAN PREMIUM BEAUTIFUL ANDA HARI INI dan ANDA AKAN NAMPAK HASILNYA DALAM SEBULAN*
019-5735039

9 comments:

  1. pupel dah beli PB tapi tak selesa pakai dan sakit2 badan setiap kali pakai..sampai skung tak pakai sebab trauma dengan kesakitan. cam ne tu chekgumurni.

    www.pupel.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Pupel Liyana : uiks~ maceh atas testimonial Pupel Liyana~ suatu komen yang 'tidak syok' dibaca oleh bakal pembeli PB diluar sana. Ahaks~ Negatif feedback tak semestinya tak baguih kan~

    Pupel Liyana~ PB untuk permulaannya memang diakui tidak selesa dipakai~ almaklumlah sesuatu yang ketat melekap di badan kita yang riangria bergerak bebas nih ;p~ tapi alah bisa, tegar biasa~ kalau dah selalu pakai, kita dengan sendirinya akan selesa memakainya~ hari-hari mau pakai~ kalau tak pakai~ badan rasa tak bestttt ;p~ pakai hari2~ min 8 jam sehari <--- membentuk didiplin nih ;p~


    alamak~ sakit2 badan ek setiap
    kali pakai~ <--- nihlah tindak balas FIR ke ats diri Pupel ;p~ kuasa FIR nih lain keatas setiap individu~ myB Pupel ingat, ini adalah tindakbalas tidak elok untuk Pupel kan? Pupel dah salah faham nih~ Pupel sangka, badan Pupel sihat waafiat namun selepas pemakaian PB, Pupel mengalami sakit2 badan, kononnya tindak balas negatif kan~ percayalah Pupel, badan Pupel ada banyak toksin~ PB bertindak mencari/ menyelonggar/ terjah 'bakteria jahat' dalam badan Pupel~ hasilnya Pupel akan menjadi tidak selesa <--- ini sesuatu yang positif kan~ inilah 'ubat ajaib' untuk membantu Pupel dalam mendapatkan status kesihatan yang lebih bayek~ insyallah~ cuma Pupel kena pandai atasi ketidakselesaan yang bersifat sementara ini~ antara cara atasi : sabar ya~ teruskan pemakaian PB dengan konsisten dan minum banyak air dan jika masih memudaratkan Pupel minta nasihat doktor~ kak muni sendiri pada mulanya mengalami simptom2 seperti Pupel namun bila difirkan khasiatnya 70% kesihatan 30% kecantikan maka kak muni melawan rasa ketidakselesaan itu~ kak muni percaya bahawa badan kak muni diservis oleh kuasa FIR ini~ kononnya kalau mahukan wajah/ badan yang cantik, kita kenalah sakit sket~ ahaks~ tul kah anggapan ini? alhamdulilah kak muni dapat lalui hari-hari 'gelap' dan hasil yang diperoleh terbaik kini~ tiada lagi rasa sengal2/ sakit badan~

    Pupel, janganlah trauma dengan kesakitan akibat pemakaian PB nih~ nih salah satu alternatif nak singkirkan toksin dari badan Pupel~ lagipula Pupel semestinya telah diterangkan oleh Dealer Premium Beautiful berkenaan simptom2 yang bakal Pupel perolehi kan? setiap individu akan mengalami hasil yang berlaianan~ bersedialah untuk diservis ;p~

    nasihat kak muni : Pupel dah laburkan duit yang banyak untuk memilik set PB nih kan? jangan sia2kan pelaburan ini. amek semula PB yang Pupel simpan tu, sarung ke badan Pupel~ disiplinkan diri pakai miminum 8 jam sehari~ lawan perasaan sakit dengan berfikiran positif bahawa kuasa FIR bertindak ke atas Pupel~ insyallah hasil yang Pupel akan peroleh excellent!

    Seterusnya, Pupel akan terus jatuh chenta dgn PB~ silap2 siap rekemen kat kwn2 utk membeli ;p~

    nak tnaya Pupel : adakah Pupel beli pada dealer PB yang sah? saiz yang betul? diterangkan cara penggunaan/ jagaan? Simptom2 yang bakal diperoleh? nasihat dari dealer?

    ReplyDelete
  3. OH macam tu..sowei kak sebab bukan nak bg FB negetif tapi masih konfius. suami dah bising napa tak pakai. tapi bile nak pakai rasa tak selesa dan paling teruk bila nak duduk. dekat dada terasa susah nak bernafas. Memang diakui bile pakai badan rasa laen bila buka je badan rasa melayang2 ringan je. angin dalam badan pun tak berhenti2 keluar. maksudnye selalu sendawa.

    pupel beli dengan kakak kawan. pupel rasa saiz dibahagian dada agak longgar. memang pupel saiz besar sebab badan pupel besar tapi bila pakai yang bahagian coli rasa agak besar sedikit.

    bab jagaan pupel ada beli sabun khas untuk basuh dan diterangkan cara membasuh semua.

    thank kak untuk penerangan yang panjang lebar. maksudnya lepas ni kene disiplinkan diri la ye.hehe

    ReplyDelete
  4. Pupel Liyana : ahaks~ betul-betul-betul *gaya upin-ipin*

    kesimpulannya : jangan membazir k~ amek PB tu dan pakai balik~ <--- ayat arahan nih~

    sendawa pun antara simptom2 gak k~ badan kita banyak angin~ seb bek sendawa bukan kentut~ kalau kentut~ alahai susah sket yang cover~ ahaks~

    suami marah lew kita suka membazir namun kalau tiada keselesaan, tu yg kita tak pakai kan~ memula tak selesa kemudian jatuh chenta <--- gerenti ;p~

    selepas Pupel dah selesai melalui zaman gelap Pupel bersama PB, Pupel akan melalui lak zaman kegemilangan Pupel bersama PB <--- time nih rekemen tuk kawan2 k~

    kita cantik sama2 ;p~

    Pupel : kalu perlukan nasihat ttg PB leh tanya kak muni lagi k~ sharing is caring~

    kerja leklok~ jgn mengulat cam kak muni ;p~ ahaks <--- apakah?

    ReplyDelete
  5. wah siap bagi arahan ni..ok2 pupel cuba balek tapi esok la...huhu harap2 zaman gelab kejab je tak nak lama2.hehehe. tu la kalau kentot mana nak cover alamat satu opis bau.

    p/s : haha sama la kita mengular je bos bz 24jam.. upenye pa juga ya.pupel dari polipd..

    ReplyDelete
  6. Pupel Liyana : kerjaya kita sama *hik~ hik~ hik~ kak muni kiranya senior pupel lew~ *perasan* lalalala~

    request Chekgu Murni untuk Pupel Liyana : Wahai puan PA~, sudikah puan PA merealisasikan impian Chekgu Murni ini~

    jeng.. jeng.. jeng~

    Impian 1 : amek pic sendiri~ full body sebelum pemakaian PB <--- leh kah?

    Impian 2 : amek pic sendiri~ full body selepas pemakaian PB <--- leh kah?

    Impian 3 : wat entry khas tentang perjalanan Pupel Liyana bersama PB nyer <--- leh kah?

    Impian 4 : menceritakan bayek buruk PB di blog Pupel Liyana <--- leh kah?

    Impian 5 : rekeman/ kondem/ cadangan Pupel Liyana terhadap PB <--- leh kah?

    Impian 6 : sharing is caring ;p~ <--- leh kah?

    ahaks~

    ReplyDelete
  7. dni nak try PB juga nanti. tengah gigih mengumpul dana hehe :)

    ReplyDelete
  8. Ardini Humaira : Uiks~ Leh2 ;p~ kumpul det nuffnag bebyk k~ special utk dni ;p~

    ReplyDelete
  9. he...
    org kurus tp nk lg kurus blh pakai ke...he

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...