My Future Business Partners

Monday, April 4, 2011

USM~ Here I Come~~~

Alhamdulillah~ permohonan aku untuk melanjutkan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan di USM secara Pengajian Jarak Jauh TERcapai~ syiok ooo~ nih kategori berita GUMBIRA nih~ ahaks~

meh aku tunjuk sket (bangga nih ;p~) al-maklumlah aku nih dah lew 'budak'  tak pandai~ sekali permohonan aku diterima masuk~ alahai~ menguntum senyum di jiwa raga~ ahaks~ *aku dalam mood GUMBIRA nih*

erk! camna nak copy screen ek? ayoyo! mak tarak tau noks (ala-ala ayat tiru dari blog fofular yang len~) makanya akibat tidak arifan aku copy screen makanya aku delay dulu lah nak tunjuk surat tawaran~

encip rozainal gtau just tekan Print Scrn pehtu paste la kat mana2 yang aku nak~ tapi awat la aku buat tak menjadi~ dah berapa banyak kali Print Scrn daa~

kesimpulannya : 5-8 JUN 2011 nih aku akan bergelar PELAJAR USM~ bangga tak~ bangga tak~ bangga tak~ ekekeke~

mak-ayah, adik dapat masuk U~ bessttttt ~~

USM~ tunggu aku k!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...